August Jonsson

August Jonsson

Försäljning

August Jonsson arbetar med försäljning av båtar, motorer, vattenskoter.
Han började sin marina bana med en 3 årigt marinutbildning i Mariestad, och det var som lärling och praktikant han för första gången kom till GBM Marin för några år sedan. August har ett mycket stort intresse, noggrannhet och engagemang i allt han företar sig, och det var därför GBM beslutade att erbjuda honom en fast tjänst i vår service verkstad, så snart hans marin utbildning var genomförd.
Vid sidan av jobbet som servicetekniker så stöttade August vår butik/reservdels avdelning under de mest hektiska perioderna.
Under vintern 2014 så kunde vi konstatera att företaget var i behov av ett förstärka upp med ytterligare en tjänst på båtförsäljningen inför kommande säsong. Då August har god inblick i såväl verkstad, butik och reservdelar, men framförallt med ett uttalat intresse för att fortsätta utvecklas inom försäljning, så blev August snabbt en given favorit för jobbet. Han tackade också snabbt ja till utmaningen att bli en av det framtida säljteamet hos GBM Marin.

August är bor numera i Havstensund, och han tillbringar gärna sin fritid kring sina egna båtar. Trots att han är en nybörjare på hummerfiske, så har han redan bevisat att han besitter även den talangen. Under höstens 2014 års premiärveckor så fångade August flera godkända hummar än vad många andra, betydligt mera rutinerade kustbor lyckades att göra.
Så fråga gärna August vilken båt du skall köpa, hur den fungerar och vart du skall lägga dina hummertinor. Du får alltid ett rakt och korrekt svar. (Svaret på frågan vart du skall lägga tinorna kan möjligen bli lite svävande!)

Facebook