Rolf Hansson

Rolf Hansson

VD/FÖRSÄLJNING

Rolf Hansson är VD och ihop med sin syster ägare till GBM Marin. Förutom det övergripande ansvaret för verksamheten så jobbar han till  stor del även med försäljning av båtar och motorer. Att träffa kunder, hjälpa till med att hitta rätt båttyp för deras behov och att sedan få vara med och leverera den nya/begagnade båten till förväntansfulla kunder är något som verkligen är höjdpunkten i det dagliga arbetet enligt Rolf själv. ”Om man sedan kan överträffa kundens redan högt ställda förväntningar, så ger det en verklig tillfredställelse”.

Rolf har varit verksam i och kring GBM sedan barnsben.  Som son till grundaren av företaget, och med ett mycket stort båtintresse så var yrkesvalet ganska givet. Efter ett antal år på serviceverkstaden, och efter diverse skolor och militärtjänstgöring så var Rolf åter tillbaka på GBM och till det båtliv som präglat både fritid och arbete.

Privat har Rolf alltid vistats så mycket som möjligt på sjön. Han har genom åren själv haft ett stort antal olika båt typer, allt från stort till smått.  Och har även själv byggt och renoverat ett antal båtar. Så ställ gärna frågan om varför han i hela sitt liv sysslat med båtar?  Då får du svaret:
”Att det är det enda jag kan”

Facebook