Tor Falkenberg

Tor Falkenberg

Försäljning

Tor Falkenberg jobbar hos GBM Marin som säljare av båtar, motorer, trailers och vattenskoter.
Tor har många års erfarenhet av allt som har med båtar och sjöliv att göra. Under många jobbade han som besättningsman på flera olika yrkesfiskebåtar på västkusten,  exempelvis med vadlaget ”Vinga” från Havstenssund, som gjode sig kända såsom mycket duktiga fiskare som trotsade de flesta väderleks typer i jakt på sin sillfångst. När sedan Tor mönstrade av fisket efter flera år, så började han istället inom måleribranschen. Första åren som lärling, men senare startade han sin egen målerifirma med flera anställda som drevs med framgång under ett stort antal år.

För ett antal år sedan då GBM sökte ytterligare säljare, klev Tor in på kontoret och sa att denna tjänsten är min!  Någon tidigare säljerfarenhet hade han egentligen inte, men däremot en lång erfarenhet med allt som rörde båtar och båtliv.  Och den kanske viktigaste egenskapen hos våra säljare är att vara insatt i vad allt som har med båtlivet att göra,  och därmed få en förståelse för vad kunden verkligen behöver.  Det hade onekligen Tor så jobbet blev hans, och många är de båtarna som han sedan dess levererat till nöjda kunder.

Så även om det är båtar som upptar hela hans arbetsdagar, så är det ändå på sjön som Tor tillbringar sin fritid. Det är högst troligt att att du möter honom i lugna 6 knop med sin välvårdade träsnipa från Orust. Men det kan lika gärna vara i 66 knop i vågorna på Kosterfjorden med sin helt nya Yamaha vattenskoter.
.

Facebook