Yamarin - modellerna sträcker sig från planande öppna båtar och styrpulpeter till fullutrustade kabinbåtar, allt för sjön och havet!

En fungerande helhet, med trygga passagerarutrymmen för både barnfamiljer och äldre båtfolk: kojplatser, stora sittbrunnar, pentry och vattentoalett är standard på många av våra större båtmodeller.

Bränslesnåla och stabila köregenskaper, mjuk gång, trivsam sittbrunn och rymlig förarmiljö är standard på alla modeller. Även stuvutrymmena och utrustning är rikligt tilltaget, allt för att passa vännerna, familjen eller äldre personer som uppskattar kvalitet och lättilgänglighet till sjöss.

Ägnar du dig åt vattensport eller vill kompisgänget ta sig en badtur i skärgården. Yamarins daycruisers, kabinbåtar, hardtops och styrpulpetbåtar ger dig en problemfri båtsäsong oavsett väder och vind.


GBM är en av Yamaha s äldsta och största återförsäljare. Vi började att sälja Yamaha utombordare i slutet på 70 talet och i takt med att GBM växte som marinföretag så ökade  Yamaha försäljningen otroligt mycket. Flera år i rad var GBM Yamaha s största återförsäljare i Sverige på utombordare.

Orsaken till Yamaha utombordare s stora framgångar på västkusten var en mycket god tillförlitlighet, och att det var många yrkesfiskare som öste lovord över motorn.

Sedan dess har vi levererat många tusen Yamaha utombordare, och fortfarande kravstår den mycket goda tillförlitlignheten, men på senare är har även design, prestanda, miljötänk bidragit till att Yamaha s utombordare fortfarande har en dominerade ställning på västkusten. Mitt i världens vackraste skärgård, den mellan Smögen och Strömstad

Från och med 2009 har vi även Yamarin båtar på vårt sortiment och representar hela Yamarin programet  med öppna båtar, DC och cabin.
Samtliga Yamarinbåtar är förmonterade med Yamaha s trygga 4 takts motor på akterspegeln. en perfekt kombination som du kommer att få mycket glädje av i framtiden.
Så kontakta därför GBM i Havstenssund, eller gå in på vår hemsida www.gbm.se så får du mera informtion om alla modellerna från Yamarin. 

Välkomna