Båt säljare sökes till vår marina

Båt säljare sökes till vår marina

OBS TJÄNSTEN ÄR TILLSATT.

VI BER ATT FÅ TACKA ALLA NI SOM SÖKTE TJÄNSTEN SOM SÄLJARE. INTRESSET VAR MYCKET STORT OCH ETT STORT ANTAL ANSÖKNINGAR INKOM PÅ  REKORDTID.  VI HAR NU TILLSATT TVÅ ST SÄLJARE SOM KOMMER ATT BÖRJA SIN TJÄNST UNDER BÖRJAN AV 2018.
TILL ÖVRIGA BER VI OM ATT FÅ ÅTERKOMMA MED EN PERSONLIG KONTAKT LÄNGRE FRAM.

 

Vi söker nu en motiverad och engagerad säljare med god kommunikativ förmåga till vår marina.

Om tjänsten:
Tjänsten består av försäljning av båtar, motorer och tillbehör. Du kommer att ha hand om hela affären från det uppsökande arbetet, mötet med kunden och vidare genom hela försäljnings processen till leverans av båten. Genom ett förtroendegivande bemötande vill vi att du skapar goda och långsiktiga kundrelationer.
Du kommer att ingå i ett team som består av totalt fyra säljare varav två huvudsakligen arbetar med båt och motorförsäljning.
En av säljarna ansvarar för vår tillbehörsbutik, men för att vi skall kunna bemanna denna del fullt ut även vid ledighet kommer du även delvis arbeta med tillbehör.
Företagets VD är med och har en aktiv säljande funktion och är den som då utgör den fjärde säljfunktionen.

Du kommer att arbeta mot kunder från vår marina i Havstenssund. men även medverka på de båtmässor som vi årligen ställer ut på. Dessa är i nuläget Båtmässan i Göteborg och den flytande båtmässan på Marstrand.

Ditt arbete kommer att vara schemalagt där även helgarbete ingår säsongsvis. (Helgarbetet består normalt av två lördagar/månad under sommarhalvåret), samt två visningshelger med extra öppet under våren. På övriga tider under året normalt enbart vardagar.
Du kommer även att ha en del leverantörkontakter, medverka tillsammans med övriga säljare vid inköp och planering.

Kompetenskrav:
Tidgare erfarenhet av försäljning. Behärska svenska i tal och skrift och ha grundläggande datavana.
Körkort är ett krav.

Personliga egenskaper:
Att du har ett stort intresse för försäljning och service där du sätter kunden i fokus. Som säljare blir du den som representerar vårt företag utåt, det är därför viktigt att du har ett förtroendegivande, professionellt och trevligt bemötande. Engagemang och en förmåga att kunna ta egna initiativ är viktigt.  Vi önskar att du är strukturerad och gillar att jobba mot uppsatta mål, och upplever det naturligt att söka upp nya kunder samt även att vårda våra befintliga.
Vi önskar såväl kvinnliga som manliga sökanden till tjänsten.

Vi ser naturligtvis att du har intresse av båtliv och god kunskap om båtar.

Anställningsform:
Anställningen är tillsvidare och heltid hos GBM Marin i Havstenssund.

Om oss:
GBM Marin är ett etablerade marinföretaget med anor sedan 1945. Vi är idag 14 anställda uppdelat på försäljning, service och administration. Under sommarsäsongen förstärker vi med extra säsongs personal..

Vår affärs ide bygger till stor del på att vi skall arbeta med marknads ledande varumärken från erkända leverantörer. Vi skall vara kompletta, ha tillräckliga resurser och ha egen kompetens på våra varumärken så att kunderna skall kunna bli våra ”helkunder”.  Vi skall kunna utföra allt det som kunden önskar för att kunna utöva sitt båtliv på ett enkelt sätt.
Att seriöst arbeta för att uppnå hög kundnöjdhet är för oss väldigt viktigt.

Varumärken vi säljer och servar i dag är:
Grandezza, Arvor, Buster, Finnmaster, Husky, Yamarin, Yamarin Cross, Yamaha, Mercury, Watski, mfl.  se länken här 

Ansökan:
Om du tror att du kan vara den vi söker och som kan ge våra kunder bästa tänkbara service så önskar vi din ansökan så snart som möjligt. Urvalsarbetet sker löpande och därför kan tjänsten kommer att tillsättas omgående.

Skicka ansökan till rolf.hansson@gbm.se. Märk ansökan med ” Båtsäljare”

Vid frågor kontakta VD Rolf Hansson på telefon 0525-19962

Välkommen med din ansökan.

Mera info om GBM:

Om företaget, våra tjänster och varumärken mm finner du på vår hemsida  www.gbm.se

Facebook