Finnmaster

Finnmaster

Finnmaster
Tillsammans med systern Grandezza (båda byggs av Finnmarin) är i dagsläget en av de absolut mest expansiva glasfiberbåts tillverkaren i  hela skandinaven, och har så varit under en rad av år.  Båtarna produceras helt och hållet på det egna varvet i Finska Österbotten, mitt i det området där den Finska båtbyggartraditionen är som starkast.

Finnmaster har under de senare åren fått mycket stora framgångar på samtliga de skandinaviska marknaderna, inte minst  Sverige. Och i fackpressen har Finnmaster ett flertal tillfällen hyllats som testvinnare, lika ofta för sina fina sjöegenskaper som för sin design och praktiska detaljer.

 

Nytt koncept Finnmaster Husky kom under 2016

Finnmaster Husky är ditt val när du vill utforska livet på sjön, eller när viljan att åka ännu längre ut på havet tränger sig på. Det finns många oupptäckta äventyr ute till sjöss och när du sitter vid ratten är det bara du som avgör vad du vill uppleva idag.

Lika erfaren som pigg och äventyrslysten.
I över 25 år har vi tillverkat glasfiberbåtar som med en trygg hand har väglett familjer till nya upplevelser. Om det är något som vi har lärt oss under alla dessa år så är det vilka funktioner som har stor betydelse när du är ute på sjön. Dessa funktioner och smarta lösningar har vi nu överfört till en serie aluminiumbåtar. Då vi började skissa på vår nya serie var egenskaper som pålitlig, trygg, uthållig och slitstark de viktigaste. Samma karaktärsdrag som kännetecknar hunden Husky – därav namnet Finnmaster Husky.

Allt sammantaget innebär att Husky kommer leda dig till nya oförglömliga upplevelser. Oavsett om det är en av de första krispiga vårdagarna med hård sjögång eller några av de sista soliga höstdagarna innan isen lägger sig.

 

Allt i samma båt
Många kan göra båtar som tar dig från en plats till en annan. Ibland räcker det. Finnmaster har dock bestämt sig för att kräva mera av sina båtar. Därför tar våra vårar hänsyn till allt – till dig, din familj och dina vänner. I en Finnmaster båt trivs alla lika bra, kvinnor och män, vuxna som barn. Utmärkta köregenskaper, högklassiga material och många mycket välgenomtänkta detalöjer gör båtlivet roligt och säkert även i växlande väderförhållanden.

Finnmaster 28 år
Finnmaster började att tillverka båtar 1990 och har sedan dess presenterat ett stort antal mycket framgångsrika modeller. Inför 2017 bygger man vidare med helt nya Husky serien

Nya Finnmasters T serie representerar en perfekt kombination av topp design, praktiska detaljer och sportigt utseende. Förens led ljus samt de strömlinjeformade skrov – takfönstren är exempel på fräscht nytänkande.  Inför 2015 kommer nu nästa modellen som heter Finnmaster T 7 som är en naturlig fortsättning på förra årets kanske mest omskrivna succebåt  Finnmaster T8 .

P seriens är Finnmasters nya pilotbåtar. Detta är den kanske mest perfekta kombinationen av fiskebåt, utflyktsbåt, förbindelsebåt eller bruksbåt som även lämpar sig för professionell användning. Sjödugligheten och stabilt skrov, rymligt akterdäck, bra förvaringsutrymmen och en styrkabin som erbjuder skydd för passagerarna. Och ifall resan blir lite längre så finns det gott om plats för att övernatta i båten. I Finnmaster P 8 finns det flera stora kabiner och separat toalettutrymme.

F serien finner du Finnmasters styrpulpet, daycruiser och bowriderbåtar.  Vi har tänkt på allt från höga klassiska köregenskaper  till höga fribord, praktiska stuvmöjligheter och bekväma sittplatser för alla. Du kan vara säker på att vi tagit hänsyn till alla detaljer så att du och din familj och vänner skall kunna få oförglömliga sommarminnen i Er nya Finnmaster.

Modellutbud 2018


Kontakta en av våra säljare

Våra övriga varumärken
| ARVORBUSTER | FINNMASTER | GRANDEZZAYAMARIN | YAMARIN CROSS | YAMAHA MOTOR | YAMAHA SKOTER | FOGELSTA TRAILER |  Husky

Facebook