GBM 70 år

GRANDEZZA – MOTORBOATS FROM FINLAND

En äkta nordisk båt.
Grandezza helt och hållet konstruerad, utprovad och tillverkad i Finska Österbotten, mitt i det område där den Finska båtbyggar traditionen är som starkast och där ett flertal av de mest kända båtvarven ligger inom bara några få mils omkrets.
Förutom  premiummärket Grandezza  så äger tillverkaren Finnmarin OY även Finnmaster och Husky som tillsammans är det varv som rönt  mycket stora framgångar med sina båtmodeller under de senaste 4-5 åren.

Marknadsledande i klassen premiumbåtar.
På enbart några få år har Grandezza blivit marknadsledande på den Finska hemma marknaden när de gäller premiumbåtar. I en tid där många andra varv väljer att flytta sin produktion till låglöneländer, har istället Finnmarin målmedvetet satsat på att bygga nya moderna fabriker hemma i Finland.  Och med denna mycket klara strategi jobbar man vidare.

Att förnya och utveckla är en framgångsfaktor.
Endast de varumärken som har kraft och resurser tillräckligt för att förnya sitt produktsortiment i takt med allt mera krävande kunders behov kommer att kunna växa lönsamt i framtiden.  Med denna strategi jobbar man vidare och utvecklar varumärket Grandezza . På enbart fyra år har hela modellsortimentet förnyats,  vilket måste betraktas som unikt och gör att Grandezza står i en klass för sig bland nordiska premiummärken när det gäller att utveckla nya modeller.

GBM Marin var med från början.
När Grandezza 2005 presenterade sin första premium modell 31 OC  så gjordes detta av GBM Marin på båtmässan i Göteborg. Vi har sedan dess haft förmånen att få vara med och bidra till utvecklingen till dagens modeller. Grandezza är även GBM Marins premium märke, och vi är också mycket stolta över att få vara med och representera  detta kvalitetsmärke på den svenska marknaden.
Inför 2017 års säsong så tog Grandezza  fram ytterligare två nya modeller. Helt nya Grandezza 25 S som är en 25 fots daycruiser i premiumklassen med moderna och vackra linjer,  samt även Grandezza 28 OC som är en vidareutveckling på vår mest sålda modell som är Grandezza 27 OC. Och nu inför 2018 så kommer nya Grandezza 34 OC att börja produceras. Grandezza varvet erbjuder idag modeller från 25 till 40 fot.

Grandezza 25 S, 28 OC samt nya 34 OC -2018 kommer att finnas på Båtmässan i Göteborg 2018.  
Mässan öppnar om:

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Kontakta en av våra säljare

Våra övriga varumärken
ARVOR | BUSTER | FINNMASTER GRANDEZZA | YAMARIN YAMARIN CROSS | YAMAHA MOTOR | YAMAHA SKOTER | FOGELSTA TRAILER HUSKY

Facebook