GBM 70 år

Grandezza

MOTORBOATS FROM FINLAND

En äkta nordisk båt.
Trots att namnet antyder lite ”Italien”, så är Grandezza helt och hållet konstruerad, utprovad och tillverkad i Finska Österbotten. Mitt i det område där den Finska båtbyggar traditionen är som starkast och där ett flertal av de mest kända Finska båtvarven ligger inom bara några få mils omkrets.
Finnmarin Oy äger förutom varumärket Grandezza även Finnmaster och Husky som också rönt mycket stora framgångar med sina båtmodeller under senare år.

Marknadsledande i klassen premiumbåtar.
På enbart några få år har Grandezza blivit marknadsledande på den Finska hemma marknaden när de gäller premiumbåtar. I en tid där många andra varv väljer att flytta sin produktion till låglöneländer, har istället Finnmarin målmedvetet satsat på att bygga nya moderna fabriker hemma i Finland.  Och med denna mycket klara strategi jobbar man vidare.

Att förnya och utveckla är en framgångsfaktor.
Endast de varumärken som har kraft och resurser tillräckligt för att förnya sitt produktsortiment i takt med allt mera krävande kunders behov kommer att kunna växa lönsamt i framtiden.  Med denna strategi jobbar man vidare och utvecklar varumärket Grandezza . På enbart fyra år har hela modellsortimentet förnyats,  vilket måste betraktas som unikt och gör att Grandezza står i en klass för sig bland nordiska premiummärken när det gäller att utveckla nya modeller.

GBM Marin var med från början.
När Grandezza 2005 presenterade sin första premium modell 31 OC  så gjordes detta av GBM Marin på båtmässan i Göteborg. Vi har sedan dess haft förmånen att få vara med och bidra till utvecklingen till dagens modeller. Grandezza är GBM Marins premium märke, och vi är också mycket stolta över att få vara med och representera  detta kvalitetsmärke på den svenska marknaden.
Inför 2017 års säsong så har Grandezza tagit fram ytterligare två nya modeller. Helt nya Grandezza 25 S som är en 25 fots daycruiser i premiumklassen med moderna och vackra linjer,  samt även Grandezza 28 OC som är en vidareutveckling på vår mest sålda modell som är Grandezza 27 OC

Grandezza varvet erbjuder nu modeller från 25 till 40 fot.

Modellutbudet 2017.


Kontakta en av våra säljare

Våra övriga varumärken
| ARVORBUSTER | FINNMASTER | GRANDEZZAYAMARIN | YAMARIN CROSS | YAMAHA MOTOR | YAMAHA SKOTER | FOGELSTA TRAILER | HUSKY

 

Facebook