Nu stundar tuffa veckor hos GBM Marin.

Nu stundar tuffa veckor hos GBM Marin.

Trots en något kylig vår så har det sålts ett stort antal båtar, och dessa har levererats ut under våren i en jämnt takt. Nu tuffar det till sig betydligt ordentligt, och under denna veckan kommer vi bl.a att leverera vår första Husky R8S med Yamaha V8 på akterspegeln. Men innan helgen är här så skall även Finnmaster T8, Finnmaster S6,  Finnmaster 62 BR,  Yamarin 64 Cross,  en Buster L2,  Grandezza 33 OC,  Grandezza 25 S samt en Grandezza 28 OC  hitta hem till sina nya ägare.  Samt dessutom skall ett antal begagnade båtar och även vinterförvaringar hinna sjösättas och provköras.

Det blir inte många lediga minuter att få för vår verkstadspersonal, men vi är ju alla erfarna vid detta laget och allt flyter på som planerat.

Inom ett par veckor stänger båttillverkarna ner sin produktion inför semestern, och nu kommer även de sista beställda båtarna in till GBM:s lager. Vi hoppas att vi har planerat rätt så att dessa skall räcka till under hela sommarsäsongen.  Så välkommen in för att se ut din nya båt hos oss på GBM Marin.

 

Facebook