Många nyheter från Buster

Många nyheter från Buster

Skandinaviens ledande aluminiumbåt tillverkare sitter inte stilla i ”båten”. Inför 2015 kommer vi att kunna presentera inte mindre än tre helt nya modeller från det Finska varvet.

 

Buster M2Större och coolare än föregångaren!

Båten har vidareutvecklats till en optimal och lättskött aluminiumbåt. Nya M2 har en tuff look som sträcker sig från den sportiga och kantiga förstäven till den nya stora badplattformen akteröver och ger hela båten entuffare attityd. M2 har blivit längre och även fått ett mycket kraftigare skrov som reducerar ljudet från sjön och framförallt ger båten extremt bra gångegenskaper för sin storleksklass.

Buster M 5


Nya Buster XXL – mycket mer prestanda!

Glid iväg tyst och mjukt eller dra på i högsta fart. Hur du än kör, så kommer du inte att bli besviken. Nya XXL har en mycket skarp bottenvinkel som ställer konkurrenterna i skuggan.  Det är en fröjd att köra nya XXL på alla vatten i alla väder. Buster XXL har ett utseende som karakteriseras av kompromisslös styrka. Oavsett ur vilken vinkel du betraktar den, blir intrycket detsamma – spännande, tuff och inspirerande. Nya XXL är en imponerande båt med effektiva ytor och eleganta detaljer. Buster XXL är en båt man vill titta närmare på.

Buster XXL 6


Nya M5 –
 Störst och bäst!

M5 är en helt ny modell, nyhet 2015, som är Busters största båt någonsin med en totallängd inklusive motor på nästan åtta meter. Nyheter förutom storlek och design, är att båten är byggd helt i aluminium för att tåla tuffare tag. Det bekymmersfria båtägandet kan inte komma så mycket längre, vilket borgar för bästa andrahandsvärde.

Buster M5 2

Kontakta GBM Marin på 0525-19960 för mera information, eller läs om båtarna här på vår hemsida

Facebook