UPPDATERAD GRANDEZZA 27 OC

UPPDATERAD GRANDEZZA 27 OC

På båtmässan i Göteborg hade GBM sverigepremiär för Grandezza 27 oc -2015 med soldäck i aktern.

Sällan har vi haft glädjen att få visa en båt som fått så otroligt många positiva omdömen som Grandezza 27 OC fått genom åren. Detta är en mycket välplanerad  familjebåt med utrymmen som man inte tidigare funnit i denna storleken av båt.
Att OC båtar (Cabinbåtar möjligheten att öppna stora delar av taket) tar en allt större marknadsandel på skandinaviska båtmarknaden det råder det ingen tvekan om, och det blir allt tydligare för varje år.
Fördelarna är många:

  • Med taklucka får man en betydligt mera ombonad båt än med kapell.
  • Man kan mycket snabbt öppna och få en ”nästan” öppen båt betydligt enklare än för motsvarade DC båt.
  • Båten blir mer allsidig och kan anpassas från en fullfjädrad cabin/semesterbåt, till att kunna ta bort mycket av taket och så man kan njuta av soliga dagar till sjöss.

Att man har ett tak som går långt akterut får ju dessutom fördelar att man slippar alla kapellrör, och kvar blir enbart mindre kapell delar som lätt rullas ihop och som kan plockas bort helt. En liten nackdel är möjligen att för de som vill ligga och sola ombord utan att störas av skuggor.
Inför 2015 års modell av  Grandezza 27 OC så kommer vi att erbjuda en helt ny modell av aktersoffan. Denna är en utveckling från Grandezza 27 S, som redan under fjolåret fick en betydligt större solbädd med fällbart ryggstöd.

En annan nyhet från 2015 är förbättrade kylmöjligheter. Eftersom båten ofta användes som en semesterbåt för långturer, så har vi i bland fått önskemålet att man vill ha ytterligare kylmöjligheter ombord. Nu kan vi erbjuda även denna extra utrustning. Så utöver det kylskåp som redan sitter som standard i båten, så man kan komplettera med ytterligare en kylbox i aktern.

Under Göteborgmässan fick vi så mycket possitiv kritik för våra nya modell med soldäck att vi beslutat  ställa om vår båtorder inför 2015 och ta den övervägande delen med soldäck.  GBM komemr att visa båten på Allt för sjön i Älsjö den 28 febr – 8 mars för Ni som missade oss i Göteborg.

 

 

I filmen nedan visas Grandezza 27 S som ju är en renodlad DC båt.  Samma lösning som denna båten
har i filmen kommer nu att erbjudas på nya 27 OC -2015

Grandezza-27-S_7

Grandezza 27 OC med en helt ny aktersoffa- 2015

Grandezza 27 OC med en helt ny aktersoffa- 2015

 

Facebook