Yamaha vattenskoter

Sol, vatten och spännande upplevelser

Yamaha vattenskoter eller för de som önskar Yamaha Waverunner,  för människor som älskar att vara på sjön och att tyst kryssa fram i naturen, ta snabba turer med vänner eller ha en skön dag med familjen. Det finns en Yamaha Waverunner för alla smaker.
Det där magiska lilla extra som en Yamaha vattenskoter ger dig, utöver allt roligt ni kanha på vattnet tillsammans med vänner och familj, är svår att övrerträffa. Liksom det välkända ryktet av tysthet, kraftfullhet och maximal driftsäkerhet.
Lockelsen till vattnet. Utmaningen och det roliga att köra. Tillfredställelsen av ett rent äventyr. Nya RIDE gör körningen ännu säkrare och enklare.

There is only one way top ride – RIDE with Yamaha

Upplev känslan – Och älska den
Ingen annan vattenskoter kan ge dig den speciella känslan som en Yamaha kan ge dig. Den kommer av år av utveckling och engagemang för teknisk innovation. Yamaha levererar en modellserie av klassledande vattenskotrar. Varje teknisk detalj och innovativ design får dig att känna dig som ett med din maskin, och i harmoni med vattnet. Det är det som gör känslan av att köra en Yamaha Waverunner annorlunda. Helt unik.

Innovation

Yamaha är känt inom vattenskoterindustrin för många banbrytande lösningar, med de senaste innovationerna blir våra Waverunner ännu mera lättkörda och säkra. Från det nya revolutionerande RIDE systemet, men sin intuitiva kontroll och bekvämlighen med elektrisk trim, till det senaste starka,supertuffa NanoXeel2 materialet som skrov och däck är gjorda av. Hos Yamaha är innovationen en konst i sig.

Tillförlitlighet
Motorerna är unikt framtagna för våra Waverunner. Från den beprövade 1052 cc motorn som ger bra prestanda med låg bränsleförbrukning till den kraftfulla 1812 cc motorn som finns både med och utan kompressor. Alla modellerna kan köras på vanlig blyfri 95 oktan och har långa service intervaller, det är en självklarhet för oss och en fördel för dig.

Mera info och Yamaha Waverunner vattenskoter får du om du kontaktar oss på GBM Marin.


Kontakta en av våra säljare

 

 

Facebook