Yamarin 75 Cross- Best of Boats 2014

Yamarin 75 Cross- Best of Boats 2014

Yamarin Cross 75 BR – vinnaren i den europeiska Best of Boats 2014 -tävlingen!

Den imponerande och mycket prestationsdugliga Yamarin Cross 75 Bow Rider har vunnit ”Best for fun” -klassen i den europeiska tävlingen Best of Boats 2014. Vinnaren publicerades torsdagen den 27.11 vid Berlins båtmässa. Priset mottogs av Konekeskos produktutvecklings- och produktionschef Peter Krusberg.

Best Of Boats (BOB) är ett nytt internationellt pris med fyra klasser: Best for beginners, Best for fun, Best for family och Best for nature.  Juryn består av redaktionerna på elva europeiska båttidningar.
Best for fun -klassens finalister var: Buster Magnum M5, Flipper 600 SC, Frauscher 747 Mirage, Sea Ray 350 SLX, Parker 750 DC, Yamarin Cross 75 BR.
Villkoren för en finalplats är en provkörning eller test av båten, vilken utförs av minst tre medlemsredaktioner, samt ett tillräckligt antal röster för en finalplats. Juryn valde den slutliga vinnaren bland finalisterna i varje klass.
”Vi känner stor glädje över denna ära, vi är mycket stolta över båtens framgång i den här tävlingen. Det är fint att se hur ett disciplinerat arbete med utformning och testning samt ett genomförande av hög kvalitet resulterar i en ståtlig båt för marknaden, ett tack för detta pris går till våra återförsäljare på alla marknader och till produktutvecklingsteamets gedigna samarbete”, konstaterar Kari Rautanenfrån Yamarin

BOB logo

Yamarin Cross 75 BR har nått stor framgång i alla båttester och har fått ett enastående mottagande bland båtfolk och i pressen.  Båten är utformad för fartfyllda resor även i yttre skärgården och köregenskaperna är – typiskt Yamarin – utmärkta även i sämre väder.

GBM kommer att visa båten på båtmässan i Göteborg under första veckan i februari. Läs mera om Yamarin 75 Cross här 

Facebook