Boka helgen och bli först att testa 23:orna

Fredag och Lördag 16 & 17 september är det provkörning av nya båtar hos GBM Marin.
Som första företag i landet kommer vi då att provköra ett stort antal båtar av 2023 år modeller från Yamarin, Cross, Finnmaster, Husky, Buster samt Grandezza. Det är i dagsläget inte helt klart vilka modeller vi kan erbjuda men räkna med att det blir ett stort antal båtar som ligger och väntar. Är någon särskild modell Ni är intresserad av? Slå oss då gärna en signal och kolla så att just den modellen finns tillgänglig för provkörning.

Och varför inte samtidigt passa på att göra ett på besök hos Havstenssund Bistro och Deli som ligger mitt vår hamn, där Ni direkt vid bryggkanten kan Ni sitta och se provkörningarna, äta en bit mat även dricka något med eller utan styrka.

Välkomna

Sugen på något att äta eller dricka ?

Passa på att göra ett på besök hos Havstenssund Bistro och Deli som ligger mitt vår hamn där Ni direkt vid bryggkanten kan Ni sitta och se provkörningarna, äta en bit mat eller något att dricka . Med eller utan styrka.

Ett litet smakprov på vad Havstenssund Bistro & Deli erbjuder.  Slå gärna en signal och kolla den övriga menyn just för dagen. 0708-726666

Johan Torstensson

Försäljning

Björn Lindbohm

Försäljning

ROLF HANSSON

VD
Publicerat 2022-09-15