Snart båtmässa och GBM Marin firar 75 år i marinbranschen!

Den 1-9 februari 2020 så startar landets första båtmässan i Göteborg, och GBM inleder sitt 75:e år i marinbranchen. Det är inte så många marinföretag som kan stoltsera med att varit med så länge, och hela tider utvecklas framåt. Vi har inte varit med på båtmässan helt från början, men nästan och den första gången var i början av 60 talet. Mycket har ändrats sedan dess och på 2020 års mässa visar vi upp ett mycket stort antal båtar och många rykande nyheter från några av marknadens ledande båttillverkare.

 

Ett stort antal nyheter visas upp!

Nyheterna är många inför 2020.  Våra premiumbåtar Grandezza,  där kommer inte modellerna att ändras så mycket då samtliga är nya sedan bara något år. Men däremot så är standard utrustning är väsentligt utökad, men dieselmotorerna från Volvo Penta är helt nya inför 2020.

Finnmasters verkliga storsäljande T och S  serie finns med, och det blir Skandinavien premiär och avtäckning för två nya modeller båtar vid namn T6 samt R6. Den ena är en DC båt och den andra bowrider av senaste snitt.

Även Yamarin fortsätter att förnya sin flotta med ett helt nytt formspråk. Två helt nya DC båtar  Yamarin 63 DC och Yamarin 60 DC kommer att premiärvisas och fjolårets nyhet Yamarin 88DC kommer att visas i ett nytt premiumutförande med rostfria rutbågar och den nya häftiga 425 hk  XTO Yamaha på akterspegeln.

Vi visar ett stort antal aluminiumbåtar! Buster; som många betraktar som det verkliga originalet när det gäller aluminium visar upp två heta nyheter. Buster XL och Buster XXL två helt nya båtar i Busters nya formspråk. Önskar Ni istället en modern "Hybrid" med aluminium skrov och med en snygg glasfiber invändigt så är Yamarin Cross eller Husky från Finnmaster två mycket bra alternativ.

Yamaha visar för första gången upp sina nya "mega"motorer på mässan.  Nya XTO 375 samt 425,  två V8: or med mycket stor cylindervolym  massor av nya tekniska lösningar.

Under mässdagarna kommer GBM Marin som vanligt att ha många fina erbjudanden på båtpaket från dessa varumärken. Passa så att beställ och säkra Er leverans till våren 2020.

Vi på GBM Marin hälsar Er alla mycket välkomna till vår stora monter på mässan 1 - 9 februari 2020

Öppettider och köp av biljetter

Här får du info om vilka tider som mässan är öppet, och hur du köper biljetter.
Klicka här 

 

Johan Torstensson

Försäljning

Björn Lindbohm

Försäljning

ROLF HANSSON

VD
Publicerat 2020-01-22