GRANDEZZA YACHT CLUB SWEDEN

Vi har startat en sluten Facebookgrupp avsedd för ägare av Grandezza båtar.  Tanken är att man i denna gruppen skall kunna dela med sig av sina egna erfarenheter till andra Grandezza ägare. Komma med förslag om hur framtida modeller bör utformas och kanske förändras. Ge förslag på trevliga utflyktsmål och resrutter med andra likasinnade. Eller kanske samordna Grandezza träffar i lämpliga hamnar runt om vår vackra kust.
Förhandsinfo om kommande Grandezza modeller. VIP inbjudningar på båtutställningar eller kanske ett varvsbesök för att se hur båtarna byggs är också tankar som redan finns och kan vidareutvecklas om intresse finnes.

Gruppen är sluten och kommer att utvecklas såsom medlemmarna själva önskar.  Vårt enda krav för medlemskap är att man är ägare av en Grandezza av någon modell, och att vi alla ”håller en god och trevlig ton” i sina dialog med andra. I så fall tror vi detta kommer att kunna bli en grupp till stor nytta och glädje för landets alla Grandezza besättningar. 


Gör så här för att komma med:
Sök Grandezza Yacht Club Sweden på Facebook och tryck sedan på ”Gå med i gruppen” 

(OBS det finns även en sida som heter Grandezzaboats Sweden. Ni får naturligtvis även gå med också där, även om den i första hand är avsedd för de som inte har någon Grandezza – än!)

Och börja gärna ert medlemskap med att lägga upp lite egna sommarbilder från minnesvärda resor med båten!

 

Vad händer nu närmast:

  • Båtmässan i Göteborg 1-9 februari. Men för Er som är med i denna gruppen kommer GBM att skicka ut en inbjudan till en VIP kväll redan på fredagen den 31 januari. Alla som har en Grandezza av någon modell är mycket välkommen till denna förhandsvisning. Vi bjuder på ett glas vin eller öl (Och även något alkoholfritt alternativ) sedan får Ni mingla fritt med likasinnade båtintresserade.
    Detta brukar vara en mycket trevligt kväll som ger en försmak av sommaren.
  • Båtmässan i Älvsjö ligger i år en vecka senare på önskemål från många besökare som annars missar denna p.g.a sportlovet. I år pågår mässan mellan den 6-15 mars. Vi återkommer med en inbjudan till alla Grandezza Yacht Club medlemmar.
  • Vi har även tagit fram en Yacht club vimpel som vi gärna delar ut till de som önskar sätta på båten. Hämta din på mässorna eller slå oss en signal som kan vi skicka en hem.
  • Den 16 juli är alla Grandezza ägare välkomna till Havstenssund, se bilden ovan. Vår avsikt är att bjuda in till en skaldjursafton på vår stora altan helt invid farleden. Lite underhållning, någon intressant föreläsning och en förhoppningsvis trevlig kväll med solen som går ner i havet utanför bryggorna. Planera gärna redan nu, och hör med vår personal om vad som kommer att ske.
    Mycket trevligt om man kommer med sin egen Grandezza. Boka i tid så att vi kan ordna plats till Er båt.

    Som lite info så kommer Tomas Ledin att ha show på hamnplanen i Grebbestad den 17:e och sedan är det sommarfest på Väderöarna den 18:e om vill "krydda" helgen lite mera och ändå är i närheten.