Välkommen till båtsäsongen 2021

2020 var ett historiskt bra år för GBM, och aldrig någonsin tidigare har vi varit i närheten av den försäljningen som under den säsongen vi nyligen avslutat.  Det betyder en del då GBM varit med i båt branschen helt sedan 1945 och därmed firade sitt 75 års jubileum under fjolåret.
Vi kan med stolthet konstatera att fler kunder än någonsin tidigare givit oss sitt förtroende att vara leverantör av "marin fritid".  Ett förtroende som vi tackar Er alla för och som vi lovar att vi skall förvalta och fortsätta utveckla på bästa sätt.

För att även i fortsättning kunna vara i framkant, så kommer  GBM att fortsätta göra mycket stora investeringar i verksamheten under 2021. Flera är redan beslutade och ytterligare är på gång under året som kommer. Vi kommer under året hålla Er uppdaterade på som komma skall på såväl vår hemsida som övriga sociala medier.

 

Vintern är på tok för kort!

 

Det är kanske inte så många som håller med oss då vi skulle önska en längre vinter. Men helt intill den sista dagen innan vi stängde för säsongen så har det varit mera fart än tidigare,  och allt tyder på att även 2021 års säsongen kommer att bli mycket bra för vår bransch då allt flera kommer att "hemestra" kring våra kuster även kommande sommar.
Vi har knappt hunnit lyfta upp den sista vinterförvaringen, innan det är dags att börja tänka på sommaren 2021- Den bästa sommaren på flera år !!!

 

Publicerat 2021-01-08