jOBBA HOS OSS - VI SÖKER KUND MOTTAGARE

Havstensund GBM skärgård

OM TJÄNSTEN

Vi söker dig som är serviceinriktad har gott ordningssinne och erfarenhet från liknade arbetsuppgifter, gärna från marinbranschen med det är inte nödvändigt.
Som kundmottagare är din främsta uppgift att möta och hjälpa våra kunder. Du blir ”vårt ansikte utåt” och ansvarar för ett stort antal kund- och leverantörskontakter. Att du har lätt för att knyta nya kontakter och har förståelse för kundens problem är därför viktigt.

Arbetsuppgifterna består i att boka in alla förekommande arbeten i vår verkstad, så som sjösättningar, vinterupplag, nyleveranser och försäkringsärenden. Tillsammans med vår verkmästare kommer du att ta in, organisera och fördela arbetsuppgifterna mellan övriga medarbetare, när arbetet är utfört stämmer du av med ordern och göra klart fakturerings underlaget.

Vi utgår från att du är intresserad av både båtar och teknik. Du har goda kunskaper i data och svenska, samt grundläggande kunskaper i engelska. Körkort krävs.

Med denna tjänst så är man ”spindeln i nätet”. Den innebär mycket kundkontakt och bokningar, dels på telefon och dels ”över disk” vid kundmottagningen. Du ser möjligheterna samt vill vara med och bidra till utvecklingen av framtidens båtliv och inte minst våra verkstadsrutiner. Vi lägger stor vikt i att du passar in i vårt befintliga team. Gillar du dessutom att köra båt och kan lägga ett riktigt ”halvslag” så är det en fördel. Tjänsten är på heltid.

Löpande urval, så vill gärna ha din ansökan snarast.
Kontakter från bemanningsföretag undanbedes vänligt men bestämt.

Maila din ansökan till info@gbm.se
Anna Bäckstedt, personalansvarig 0525-19977, anna.backstedt@gbm.se 

GBM Marin AB är ett av landets äldsta marinföretag och ligger helt invid farleden i Havstenssund. Vi är idag 14 medarbetare som fördelas på administration, försäljning, butik samt verkstad.

Vår företags ide bygger på att vi skall vara helt kompletta och att vi skall kunna ta hand om allt från själva båtköpet, utrustningen, service,  förvaring mm. Med andra ord så skall kunden inte behöva hålla kontakt med andra än oss när det gäller att utöva sitt båtliv.  "Bara det roliga - det andra tar vi hand om!"
Vi har valt att enbart samarbeta med marknadsledande och väletablerade tillverkare av såväl båtar, motorer och tillbehör. Detta för att vi skall kunna stå för topp kvalité och inte minst borga för bästa tänkbara andrahandsvärde om du vill byta båt igen.

2018 års båtsäsong är snart till ända, och vår omsättning kommer i år att öka med ca 20%  till närmare 85 miljoner exkl moms, vilket innebär att vi haft vår historiskt bästa säsong genom tiderna.  Denna stora ökning beror naturligtvis delvis på en lång och fin sommar, men också att vi har attraktiva varumärken och på våra kunniga medarbetare som var och en på sin avdelning gör ett fantastiskt arbete.
Det är som en viktig del i detta team vi önskar anställa en kundmottagare enligt ovan.

Mera info om GBM och om våra produkter finner du på vår hemsida: www.gbm.se 

 

 

 

Publicerat 2018-12-04