Helén Karlsson

Kundmottagare/koordinator

I egenskap av kundmottagare/koordinator så utgör Helen Karlsson en viktigt del av GBM:s serviceorganisation. Med denna nya tjänsten som vi infört till säsongen 2017 så hoppas vi kunna erbjuda kunderna en bättre tillgänglighet och enklare bokning på våra verkstäder.

I tidiga år hade Helén planer på att bli flygande helikopter mekaniker och påbörjade därför sin gymnasieutbildning som flygmekaniker. Vidare fortsatte hon sedan med att göra militärtjänstgöring som motorman på en sjömätningsbåt och har även jobbat som maskinist på patrullbåt. Men sedan tog framtiden en helt annan vändning och Helén hamnade efterhand i Grebbestad och har under flera år jobbat i hotell branschen bl.a. på bokningen i receptionen på Tanum Strand.

Hon har alltid trivts som bäst på havet och självklart har hon och hennes familj en liten båt,  och så fort väder, vind och arbetstider tillåter så är familjen ute och tar tillvara allt vad världens vackraste skärgård kan erbjuda.

Har du tur, eller kanske ”otur” så kan det hända att du träffar på Helén i en av sjöräddningens båtar. Hon gick nämligen med i Sjöräddningen under våren 2016, och är nu aspirant på stationen i Havstenssund.  Det kan ju kännas tryggt!.

Vi hoppas och tror mycket  denna nya tjänsten, och det skall bli spännande att tillsammans med Helén börja bygga upp dess strukturer med början under hösten och vintern 2016/17

DIREKT: +46525 19965
E-POST: service@gbm.se