Tack för ännu en säsong

Dessa och ytterligare några av våra medarbetare på GBM Marin kommer du att träffa på båtmässan i Göteborg redan i början av februari. Vi kommer att visa upp flera stora nyheter inför 2020. Under flera år har vi haft nöjet att kunna vara först ut med årets nyheter redan i februari. 2020 blir definitivt inget undantag, så boka redan nu 1 - 9 februari i din kalender då gör våren entré. Läs mera om mässan här

 

Och vilken bra säsong det blev sen...!!

2019 har varit bra och vi har aldrig tidigare i företagets historia uppnått en så hög omsättning som under den säsongen vi nyss avslutat.  Det innebär ju en del då GBM varit med i båt branschen helt sedan 1945 och därmed firar sitt 75 års jubileum under 2020.
Nu när vi rundar av säsongen kan vi även konstatera att fler kunder än någonsin tidigare givit oss sitt förtroende att vara leverantör av "marin fritid". Vi kan inte annat än känna oss stolta och hedrade och vi lovar Era alla att vi skall förvalta detta förtroende på bästa sätt.

Rätt som det är blir det sommar igen

Personerna ovan är troligen de Ni normalt sett har kontakt med. Men vi har även ett mycket kunnigt gäng som sköter såväl service som administration, alla lika viktiga och alla är lika beroende av varann.
Hela personalen på GBM Marin vill tacka alla våra kunder för den gångna säsongen. Och GBM Marin i sin tur vill tacka alla sina medarbetare för ytterligare en fantastiskt insats och ett bra år.

God jul och ett gott nytt år så ses vi 2020.

 

Publicerat 2019-12-19