Trots att vi byggt ytterligare en ny stor hall så kommer det att råda platsbrist när det gäller för inomhusförvaring under 2022-23.  Vid inomhus förvaring så sker detta i nybyggda torra och dygnet runt av vaktbolag kamera bevakade lokaler. Vi prioriterar våra helkunder och vi jobbar uteslutande med de fabrikat som vi säljer, är auktoriserade för och årligen utbildar oss på.
Det är viktigt att båtägaren tänker på detta när service skall göras på båtmotorn. Om jobbet utförs av någon som inte har godkänd auktorisation från motortillverkaren så är risken stor att samtliga fabriksgarantier upphör att gälla. Om det istället är så att GBM Marin utför den normala servicen enligt tillverkaren, så förlängs Yamaha motorns garanti till hela 6 ÅR. Läs mera här

Vi har tyvärr ingen möjlighet att med automatik reservera förvaringsplatser år från år, så det är därför viktigt att såväl nya som befintliga kunder bokar plats så snart Ni beslutat Er för att vi skall ta hand om båten.

Boka gör Ni enklast på vår webbsida, eller klicka på länken här  hela dygnet runt, och fyller i Era önskemål. Vår verkstads ansvarige återkommer då inom kort med bekräftelse förutsatt att vi fortfarande har platser tillgängliga.

Läs även mera om gällande villkor för uppläggning här: 

Publicerat 2022-07-25