Årets Marinhandlare 2021 - GBM Marin.

När resultatet av Svedeas rikstäckande kundundersökning redovisades så fick GBM Marin genomgående toppbetyg från båtägarna i bemötande, service och kvalitet. Företaget kammande därmed hem första platsen såsom Årets Marinhandlare 2021.
Vi är tacksamma för detta mycket hedrande betyg, vilket ytterligare stärker vår motivation att fortsätta utvecklas på samma sätt när vi nu planerar inför företagets 78:e säsong!

Och det händer mera - redan 2022!

Ovan: GBM:s medarbetare där det saknas fyra som inte kunde närvara.

Ett stort tack till samtliga medarbetare.

Jag vill passa på att tacka alla mina medarbetare för ett fantastiskt väl utfört arbete under säsongen 2021. En säsong som går till historien som det mest tungjobbade året jag någonsin upplevt under den tiden jag haft till uppgift att leda GBM Marin.

Även under 2021 har omsättningen ökat betydligt. Angenämt men i pandemins spår har det också inneburit stora leverans problem och stor brist på produkter från samtliga tillverkare. Detta har i sin tur medfört tråkiga leveransförseningar och många timmars extra arbeten med i stort sett varje varje leverans.
Att vi nu ändå lyckats hålla avsedd servicenivå på en fortsatt så hög nivå att vi blir tilldelade första pris för Årets Marinhandlare, det  kan uteslutande tillskrivas alla medarbetarna på företaget som gjort en helt otrolig insats under detta "underliga" år.  Stort tack till Er alla !!

Rolf Hansson, Vd

 

Publicerat 2022-07-18