GRANDEZZA – MOTORBOATS FROM FINLAND

EN ÄKTA NORDISK BÅT.

Grandezza helt och hållet konstruerad, utprovad och tillverkad i Finska Österbotten, mitt i det område där den Finska båtbyggartraditionen är som starkast och där ett ertal av de mest kända båtvarven ligger inom bara några få mils omkrets. Förutom premiummärket Grandezza så äger tillverkaren Finnmaster Boats även Finnmaster och Husky som tillsammans är det varv som rönt mycket stora framgångar med sina båtmodeller under de senaste 4-5 åren.

GBM MARIN VAR MED FRÅN BÖRJAN.

När Grandezza 2005 presenterade sin första modell - 31 OC så gjordes detta av GBM Marin under båtmässan i Göteborg. Vi har sedan dess haft förmånen att få vara med och bidra till utvecklingen av dagens modeller. Grandezza är GBM Marins premium märke, som vi är stolta över att representera på den svenska marknaden.
Inför 2017 års säsong så tog Grandezza fram ytterligare två nya modeller. Grandezza 25 S som är en daycruiser i premiumklassen med moderna och vackra linjer, samt Grandezza 28 OC som är en vidareutveckling på vår mest sålda modell,  Grandezza 27 OC.  2018 så kom nya Grandezza 34 OC, och nu inför 2019 den helt nya Grandezza 37 CA som kommer att få sin Sverigepremiär under Marstrands Boat show i slutet av augusti i år.
Grandezza varvet erbjuder idag premium modeller från 25 till 40 fot.

Grandezza 40 OC båt

KONTAKTA EN EXPERT PÅ GRANDEZZA

Johan Torstensson

Försäljning
Björn Lindbohm

Björn Lindbohm

Försäljning

ROLF HANSSON

VD

Båtmässan i Göteborg börjar om

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder