HUSKY ÄR DITT VAL NÄR DU VILL UTFORSKA LIVET PÅ SJÖN

FÖR ÄVENTYRAREN I DIG

Det finns många oupptäckta äventyr ute till sjöss och när du sitter vid ratten är det bara du som avgör vad du vill uppleva idag.
I över 25 år har Finnmarin tillverkat glasfiberbåtar som med en trygg hand har väglett familjer till nya upplevelser. Om det är något som vi har lärt oss under alla dessa år så är det vilka funktioner som har stor betydelse när du är ute på sjön. Dessa funktioner och smarta lösningar har vi nu överfört till en serie aluminiumbåtar. Då vi började skissa på vår nya serie var egenskaper som pålitlig, trygg, uthållig och slitstark de viktigaste. Samma karaktärsdrag som kännetecknar hunden Husky – därav namnet Finnmaster Husky.

Allt sammantaget innebär att Husky kommer leda dig till nya oförglömliga upplevelser. Oavsett om det är en av de första krispiga vårdagarna med hård sjögång eller några av de sista soliga höstdagarna innan isen lägger sig.

Husky – Finnmaster – Grandezza

Samtliga dessa starka varumärken ägs och tillverkas i Finland av  Oy Finnmarin, som nu är den mest expansiva glasfiberbåts tillverkaren i hela skandinaven, och har så varit under en rad av år.  Båtarna produceras helt och hållet på det egna varvet i Finska Österbotten, mitt i det området där den Finska båtbyggartraditionen är som starkast.

Finnmaster har under de senare åren fått mycket stora framgångar på samtliga de skandinaviska marknaderna, inte minst  Sverige. Och i fackpressen har Finnmaster ett flertal tillfällen hyllats som testvinnare, lika ofta för sina fina sjöegenskaper som för sin design och praktiska detaljer.

Hybrid – Aluminium/glasfiber

Efterfrågan på aluminiumbåtar har ju varit starkt ökande en lång rad av år.  Nu när Finnmaster valt att presentera sina nya Husky i modeller R6- R7 och R 8 så är det med aluminiumskrov, och med glasfiberinredning. Detta var visat sig tilltala en mycket bred kundgrupp, som önskar ett oömt skrov men ända så en snygg och ombonad inredning.

Finnmaster Husky R8S

Pålitlig, trygg och uthållig

Samma karaktärsdrag som kännetecknar hundrasen Husky

KONTAKTA EN EXPERT PÅ HUSKY

Johan Torstensson

Försäljning

Björn Lindbohm

Försäljning

ROLF HANSSON

VD