Bli en del av Yamarin-familjen

Nedan har vi lagt upp de olika modellerna med information, specifikation och andra nyttigheter.
Om det är något Ni inte finner eller om Ni önskar titta lite närmare på någon Yamarin modell är Ni välkommen att kontakta oss på GBM Marin.

YAMARIN TAR DIG TILL SOMMAREN

Yamarin har på drygt 40 år blivit ett av Finlands och Nordens mest uppskattade båtmärken. Detta har vi åstadkommit  genom ett kompromisslöst arbete,  ett banbrytande samarbete med världens ledande motormärke Yamaha och tillit till traditionell finsk båtbyggarkonst.  Av detta har det fötts ett båtmärke som båtägarna på sin höjd byter mot en annan Yamarin.

YAMARIN & YAMAHA – TEKNIK I TOPPKLASS

När det gäller motorerna sätter Yamarin sin tillit till Skandinaviens mest populära motormärke – Yamaha. Yamarin båtarna är utprovade och utformade för att så perfekt som möjligt kunna passa till Yamahas outtröttliga fyrtaktsmotorer. För föraren innebär det pålitliga och utmärkta köregenskaper och i instrument panelen syns det i form av bland annat Yamaha instrument. Yamarin och Yamaha är en kombination med ett värde som består även på andrahandsmarknaden.

Yamarin är känt för sina köregenskaper.

Det vittnar både nöjda Yamarin kunder och åter kommande toppresultat i testkörningar av ledande båttidningar om. Den kunskap som inhämtats under åren syns i konstruktionenen av skroven, och som gör att båten går stabilt och stadigt även i hård sjögång. Yamarin är ett säkert val även vid färd i Kosterfjordens yttersta skärgård.

Yamarin har förnyats

KONTAKTA EN EXPERT PÅ YAMARIN

Johan Torstensson

Försäljning

Björn Lindbohm

Försäljning

ROLF HANSSON

VD