Yamarin Cross  – Strandens blickfångare

Yamarin har under många år varit betraktade som ”top of the line” när det gäller att tillverka glasfiberbåtar av mycket hög kvalitet, och med de bästa sjö- och köregenskaper man kan finna för båtstorleken. Även Yamarin Cross, som presenterades för några få år sedan, har snabbt nått det absoluta toppskicket bland aluminiumbåtar. Bakom Yamarin Cross snabba framgång  och popularitet  ligger det mästerliga finländska båtbyggarkunnandet samt naturligtvis även valet av förstklassiga material och finslipande köregenskaper.

Hela Yamarin Cross kollektionen ”is made in Finland”

Yamarin Cross representerar den finlänska båttraditionen. Alla Yamarin Cross båtarna är ritade och tillverkade helt i Finland. Aluminiumskroven  byggs i Ähtäri, mitt i det finska aluminium Mekkat, och glasfiberinredningen kommer från Valkeakoski och från Sammatti som även tillverkar Yamarins glasfiberbåtar.. Det är ett kvalitetsarbete som tillfredsställer både ögon och öron. Tackvare den gedigna konstruktionen är skrovljuden i en Yamarin Cross exceptionellt låga.

Förstklassig aluminiumbåt

Aluminium materialet i Yamarin Cross är 5083 aluminium. Detta är mera korrosions tåligt och 30 procent starkare än de aluminiummaterial som normalt användes i nöjesbåtar. Typiskt Yamarin.! Och eftersom aluminiumskrovet är av så hög kvalité kan båtsäsongen inledas tidigare och fortsätta när andra båtar redan läggs upp förvintern.

Körglädje när den är som störst

I en Yamarin Cross förenas ett robust aluminium skrov med ett praktiskt glasfiberdäck på snyggt och praktiskt sätt. På detta sätter kombinerar Yamarin Cross båtarna det bästa från två världar. Aluminiumskrovets stryka och tålighet, med glasfiberdäckets snygga och  inte så kantiga utförande som man annars tvingats välja sig med när det gäller aluminiumbåtar. Yamarin Cross har därmed skapat en båtkollektion som har uppnått testframgång efter testframgång i både skandinavisk och europeiskt fackpress. Den finslipade  helheten kröns av suveräna  köregenskaper som ger dig ännu större glädje under båtsäsongen.

Kör mot ditt livs bästa sommar i en ny Yamarin Cross

KONTAKTA EN EXPERT PÅ YAMARIN

JOHAN TORSTENSSON

Försäljning

BJÖRN LINDBOHM

Försäljning

ROLF HANSSON

VD