VARJE BÅT ÄR BYGGD OCH DESIGNAD MED ÅRTIONDEN AV KUNSKAP

Tillsammans med systern Grandezza (båda byggs av Finnmarin) är i dagsläget en av de absolut mest expansiva glasfiberbåts tillverkaren i  hela skandinaven, och har så varit under en rad av år.  Båtarna produceras helt och hållet på det egna varvet i Finska Österbotten, mitt i det området där den Finska båtbyggartraditionen är som starkast. Finnmaster har under de senare åren fått mycket stora framgångar på samtliga de skandinaviska marknaderna, inte minst  Sverige. Och i fackpressen har Finnmaster ett flertal tillfällen hyllats som testvinnare, lika ofta för sina fina sjöegenskaper som för sin design och praktiska detaljer.

Deras båtar testas i den levande havsmiljön direkt utanför varvet i Finland –  en båt måste genomgå hårda prov innan den når dig och din familj. 

Allt i samma båt

Många kan göra båtar som tar dig från en plats till en annan. Ibland räcker det. Finnmaster har dock bestämt sig för att kräva mera av sina båtar. Därför tar våra vårar hänsyn till allt – till dig, din familj och dina vänner. I en Finnmaster båt trivs alla lika bra, kvinnor och män, vuxna som barn. Utmärkta köregenskaper, högklassiga material och många mycket välgenomtänkta detalöjer gör båtlivet roligt och säkert även i växlande väderförhållanden.

Nya Finnmasters T serie 

representerar en perfekt kombination av topp design, praktiska detaljer och sportigt utseende. Förens led ljus samt de strömlinjeformade skrov – takfönstren är exempel på fräscht nytänkande.  Inför 2015 kommer nu nästa modellen som heter Finnmaster T 7 som är en naturlig fortsättning på förra årets kanske mest omskrivna succebåt  Finnmaster T8. 

P seriens är Finnmasters nya pilotbåtar

Detta är den kanske mest perfekta kombinationen av fiskebåt, utflyktsbåt, förbindelsebåt eller bruksbåt som även lämpar sig för professionell användning. Sjödugligheten och stabilt skrov, rymligt akterdäck, bra förvaringsutrymmen och en styrkabin som erbjuder skydd för passagerarna. Och ifall resan blir lite längre så finns det gott om plats för att övernatta i båten. I Finnmaster P 8 finns det flera stora kabiner och separat toalettutrymme.

F serien 

finner du Finnmasters styrpulpet, daycruiser och bowriderbåtar.  Vi har tänkt på allt från höga klassiska köregenskaper  till höga fribord, praktiska stuvmöjligheter och bekväma sittplatser för alla. Du kan vara säker på att vi tagit hänsyn till alla detaljer så att du och din familj och vänner skall kunna få oförglömliga sommarminnen i Er nya Finnmaster.

Finnmaster S6

Trygga båtar med smarta lösningar.

Utan att kompromissa med modern design.

KONTAKTA EN EXPERT PÅ BUSTER

Johan Torstensson

Försäljning

Björn Lindbohm

Försäljning

ROLF HANSSON

VD