GBM Marin - 79 år med marint

Årets marinhandlare i Sverige 2021

Mitt i världens vackraste skärgård

Ett av landets mest rutinerade marinföretag finns helt invid farleden i Havstensund, i den skärgård som ofta anses vara ”världens vackraste” och där båtar och båtliv är en naturlig del av livet. Här finner du din fullservice-anläggning för fritid till sjöss, båtar och motorer från de mest välrenommerade tillverkarna och ett brett urval av begagnat.

Vi erbjuder även en komplett tillbehörsbutik, sjömack, gästhamn, auktoriserad serviceverkstad samt vinteruppläggning.

Även om Ni inte är ute efter en båt eller utrustning så är Ni är alltid välkomna besöka oss i Havstenssund. Passa gärna på att sitta ner på vår stora altan på andra våningen med utsikt över havets E6:a och den intensiva båttrafiken som strömmar genom kanalen under sommaren. Vill Ni även ha något gott att äta så finns ett stort urval av såväl mat som dryck (med eller utan styrka)  att köpa hos Havstenssunds Bistro & Deli som ligger  på bryggan mitt i vår gästhamn.

Välkomna!

En "riktig" båt firma skall ligga vid havet!

Det har vi alltid hävdat och det står vi fast vid. Att kunna erbjuda en osäker kund att få provköra en båt i dess rätta element innan köp,  eller för att vår verkstad skall vara säkra på att de båtar vi levererar eller servar  verkligen fungerar som tänkt. Då krävs det också att de provkörs under verkliga förhållanden - i havet.

Och att du som kund skall ha möjlighet till grundlig genomgång i sjön av din nya båt vid leveransen tillsammans med kunnig personal,  är en köptrygghet som vi värnar.

GBM MARINS AFFÄRSPLAN 

GBM Marins skall eftersträva att vara så kompletta i sitt tjänste och produktutbud att våra kunder inte behöver ha kontakt med något annat företag för att kunna utöva sitt båtliv.

GBM samarbetar uteslutande med marknadsledande varumärken från väletablerade tillverkare med tillräckliga resurser att kunna erbjuda moderna produkter av hög kvalite med den senaste tekniken för en minskad miljöpåverkan.

För att säkerställa tillräcklig kompetens och ett  fackmässigt utförande, skall berörd  personal  kontinuerligt utbildas på de varor och tjänster företaget erbjuder.

GBM skall minst följa, helst överträffa lokala och regionala regler/rekommendationer när det gäller miljöarbete,  personalfrågor, arbetsmiljö, utbildning, skatter, konsumentköplag etc.

 Hitta till oss:

Lökholmsvägen 9
Norra Hamnen
457 73 Havstenssund
+46 525 19960
info@gbm.se

Företagsuppgifter:

Bank: Sparbanken Tanum
Bankgiro: 429-8105
BIC: SWEDSESS
IBAN: SE57 8000 0835 1900 3800 8348
ORG.NR: 556052-0628
Företaget är godkänt för F-skatt

Swish: 123 048 94 27
(Begränsat belopp, hör med din bank)