UTVECKLING OCH TILLVERKNING I SVERIGE

DET FINNS EN BÅT FÖR ALLA

Inför våren 2018 har GBM Marin startat ett samarbete med Hr boat Sweden. Vi har redan nu HR 532cc i vår utställningshall i Havstenssund för visning. HR båtars utbud från små roddbåtar till lite större styrpulpet båtar och Bowrider passar perfekt in för sommarstuge ägaren som vill ha en enkel men praktisk båt för badturer eller fiske. Flera av modellerna passar perfekt som transport båt till stugan på ön.

GARANTI – TRYGGT FÖR DIG SOM KUND

Alla HR båtar omfattas av en obligatorisk treårig garanti vilket ger dig som kund hos oss en trygghet i just Ditt båtköp. Du kan vara säker på att din båt uppfyller alla aspekter man med högsta ställda krav kan ställa på en modern fritidsbåt. Tänk på att du som kund och köper din båt hos GBM Marin utrustad med en modern Yamaha utombordare får hela 6 års garanti på motorn om man servar hos oss.
Läs mer här

HÄR HITTAR DU DIN FAVORIT

Vi satsar stort på sjövärdighet och sjösäkerhet för att du skall känna dig trygg och säker i alla väder. Vill du ro en liten smidig båt i lugna vatten? Vill du gasa för fullt i en stor styrpulpetbåt i öppen sjö? Väljer du en HR-båt får du en vän på sjön och du kommer att känna glädje och tillfredställelse varje gång du lättar ankar. Välkommen till HR Boat Sweden och GBM Marin. 

HR 532 CC båt

Du skall känna dig trygg och säker i alla väder

Väljer du en HR-båt får du en vän på sjön och du kommer att känna glädje och tillfredställelse varje gång du lättar ankar.

KONTAKTA EN EXPERT PÅ HR BOAT

JOHAN TORSTENSSON

Försäljning

BJÖRN LINDBOHM

Försäljning

ROLF HANSSON

VD