Verkligen efterlängtat!

Det är snart två år sedan vi påbörjade planeringen att byta ut vårt kanske viktigaste arbetsredskap - vår hög lyftande truck.

Att trucken fungerar är helt avgörande för att vår verksamhet skall fungera på ett säkert sätt. Vi har haft en stor diesel truck under många år, visserligen utrustad med extra avgasrening men när vi nu stod inför ett byte så tog vi beslutet att satsa ytterligare och investera i en specialbyggd och helt eldriven maskin med senaste teknik.

För vårt företag är detta en mycket stor investering, men med tanke på miljön i allmänhet och våra medarbetares arbetsmiljö i synnerhet så blev beslutet enklare att ta. Dessutom så hanterar vi årligen ett allt större antal båtar såväl nya som kunders egendom,  och är det oerhört viktigt att vi har en säker och modern utrustning som uppfyller alla gällande miljö och säkerhets krav.

 

 

Tyst och helt utan avgaser är en stor fördel för arbetsmiljön. Att vi dessutom obehindrat  kan köra inomhus utan risk att smutsa ner ny polerade förvarings båtar är viktigt.

Publicerat 2023-10-16