Grandezza 37 CA

Grandezza 37 CA – Sverigepremiär på Marstrands Boatshow

Nya Grandezza 37 CA erbjuder allt vad du behöver för perfekta stunder till havs. Genom att öppna den breda tredubbla skjutdörren kan du förvandla salongen och sittbrunnen i aktern till ett generöst utrymme för vänner och familj. I salongen finns en stor taklucka av glas och tillsammans med soft top taklösningen i aktern blir båtlivet okomplicerat. Den imponerande designen, den extraordinära användarvänligheten och den inbjudande interiören garanterar njutbara båtupplevelser. 


Grandezza-37-CA

Ombordstigning sker via den breda badplattformen i aktern, där det även finns förvaringsboxar för fendrar och annan förtöjningsutrustning. Förarplatsen är utrustad med en skjutdörr ut till det breda och nedsänkta skarndäcket på styrbord sidan. Detta gör ombord- och landstigning enkelt även då man är ut och kör båt ensam.

Den rymliga salongen fungerar som ett mysigt vardagsrum och passagerarutrymme som tillämpar sig ypperligt för samvaro. På babords sida i salongen finns en stor L-formad soffgrupp och på motsatt sida finns en skåpmodul och beredskap för TV. Sofforna är placerade så att alla passagerarna har utmärkt utsikt från båten även under resans gång. Soffgruppen med bordet kan vid behov bäddas till säng (extra utrustning). På så vis kan salongen användas som en tredje hytt för övernattning. Akterväggen i salongen är ett inramat glasväggelement av rostfritt stål. Genom att skjuta upp akterdörren förvandlas sittbrunnen i aktern med den fasta L-formad soffan och salongen till en generös öppen helhet.

 


Grandezza 37 CA

Fördäcket har en skön soffa/ solbädd var det är perfekt att tillbringa en varm och solig sommardag.

Den innovativa layouten gör de rymliga och luftiga kabinerna på nedre däck till rofyllda platser för vila och sömn. Masterkabinen finns i fören och har en präktig dubbelsäng. De stora panoramafönstren på båda sidorna om kajutan ger ljus och fri sikt utåt.

I mittkabinen finns två enkelsängar, som man kan lätt förvandla till en bred dubbelsäng (2mx2m) med hjälp av en tilläggsmadrass. Båten har ett separat tekniskt utrymme som kommer att underlätta underhållet av elektronisk utrustning och tillbehör.

Toalett- och duschutrymmena är placerade mitt i båten. Duschutrymmet är avskilt med en genomskinlig dörr och har även en bänk för förbättrad säkerhet och funktionalitet, toalettstolen är placerad under bänken. Toaletten har även en stiliga spegel- och tvättställsskåp samt ett skålformat tvättfat.


Grandezza 37 CA är designad för oförglömliga stunder till havs. De nya färgerna, mönstren och materialen i inredningen kommer att vara i harmonisk stil och representerar de senaste internationella trenderna.

Teknisk data:

Längd: 11,55 m
Bredd: 3,50 m
Djupgående: 0,70/ 1,20 m
Vikt: 7500 kg
Antal personer: 10
Kojplatser: 2+2+2
Motor: 2 x 260 – 350 hk
CE kategori: B
Förbrukning/ marschfart 2,8 l/nm (cirka)
Bränsletank volym 650 l
Vattentank volym 260 l
Septiktank volym 160 l
Toppfart 34 – 36 kn (cirka)
Marschfart 24 – 26 kn (cirka)

 

Läs mer om Grandezza 37 CA här:

http://grandezza.fi/sv/grandezza-37-ca-pressmeddelande/


Publicerat 2018-06-04