ANNA BÄCKSTEDT

Administration / Butik

Anna har som de flesta på GBM Marin flera olika arbetsuppgifter som varierar under årets månader. Under våren och sommaren finner du henne oftast i butiken där hon ansvarar över den dagliga driften, och all den extra personalen som hjälper oss under sommarmånaderna. Under hösten och vintern handlar det mycket om förberedande arbete såsom inköp av kläder, skor och andra prylar till vår butik. Förutom detta så sköter Anna om det mesta av bokföringen, och ser även till att vårt stora och komplicerade dataprogram fungerar så som våra revisorerna vill att det skall göra. Och det är ju inte alltid det enklaste – men bra brukar det bli!

Anna kommer från Havstenssund, och har haft båtar och sjöliv i blodet sedan hon var liten. Hon åker gärna på sjön när tillfälle ges och, trivs lika bra på havet en blåsig höstdag för att dra hummertinor, som hon gör under sommaren på en båttur till Kosteröarna med familjen.

Anna, samt flera andra av GBM Marin personal är dessutom med och bemannar sjöräddningsbåten från Havstenssund. Därför blir även en och annan ofrivilligt sjötur under dygnets alla timmar.

Anna Bäckstedt