ROLF HANSSON

VD

Båtar – det enda jag kan!
Efter att ha tillbringat hela livet på och kring båtar så borde man väl ändå till sist lyckats med att lära sig något om båtlivet!
Det var mina och syster Ullas föräldrar som startade företaget redan 1945, då först som konservfabrik och båtbyggeri. Efter utbildning och värnplikt så kändes det ganska naturligt för mig att fortsätta inom båtbranschen och jag har blivit GBM och västkusten trogen genom alla år.
Om man tar på sig rollen att försöka utveckla en verksamhet i båtbranschen så måste man se det mycket långsiktigt. Men eftersom vi från början hade den stora fördelen att som grund kunna fortsätta att förvalta våra föräldrars redan väl etablerade verksamhet, så har vi nu när GBM snart firar 75 år lyckats med att utveckla en av marknadens äldsta, och en de mest väl ansedda marinföretagen i landet.

Att vi lyckats beror till stor del på vi haft förmånen att få samarbeta med lojala och kunniga medarbetare, och kunna få representera flera av marknadens absolut bästa och starkaste varumärken.

GBM Marin: 1945 och vidare mot framtiden. ….. Tack för förtroendet.

 

DIREKT: +46 525 19962
E-POST: rolf@gbm.se