Nytt all time high

   

Efter en mycket bra start vid årets båtmässor, samt en fantastiskt vår och försommar kan vi konstatera att vi nu överträffat tidigare års omsättnings siffror och har uppnått mer än 50 miljoner i omsättning exkl moms efter att nyligen kunnat summera årets 6 första månader. Vi ser därför med stor spänning fram mot resten av säsongen. 
Detta är åter en mycket stor ökning i år igen. Det är naturligtvis ett mycket fint väder som bidragit, men framför allt så är det all vår personal som gjort detta möjligt. Inte minst vår verkstad/förvaring som tack vare goda förberedelser redan under hösten legat långt framme med våra iordningställande av alla vinterförvaringarna. Detta har fått till följd att vi nu under våren haft extra stor kapacitet för nyleveranser och vi har därför kunnat leverera nya båtar med korta ledtider.
Vi har även omsättningsrekord när det gäller beg. båt försäljningen. Detta då vi fått en god logistik och därför hunnit gå igenom de inbytta båtarna ordentligt innan det är dags för att sälja dessa igen.
Nu har våra båttillverkare stängt för semester, och under denna veckan så kommer de sista tillgängliga båtarna in till vårt lager. Så kontakta våra säljare och få en uppdatering på vad vi fortfarande kan leverera.

Publicerat 2018-07-05