2019 års modeller kommer snart.

 

Grandezza-37-CA

Inte sedan det finska varumärket Grandezza presenterades under våren 2005 har GBM:s försäljningen varit så stor som nu under 2018 års säsong.  Redan kort efter årets stora båtmässor var samtliga Grandezzas båtmodeller kundsålda, detta till trots att man försökt att ställa om och öka produktionen redan tidigt under vintern.
Att Grandezza ökat så starkt på den svenska marknaden är ett resultat av en mycket mål medveten satsning från varvets sida,  som årligen presenterat nya båtmodeller som gått rakt in i de nordiska båtägarnas hjärta. 

Även inför 2019 års säsong så storsatsar Grandezza och kommer att visa upp en helt ny modell, Grandezza 37 CA. Denna båten är en vidare utveckling med erfarenheter från de övriga Grandezza modellerna, och kommer att passa perfekt mellan den mycket populära Grandezza 34 OC och den betydligt större 40 CA- 40 Fly.

Den svenska premiären kommer att ske på Marstrands Boatshow 24-26 augusti - västkustens största flytande båtmässa. GBM Marin även kommer att visa upp Grandezza 25 S, 28 OC, 34 OC på mässan.
Skulle Ni missa Marstrands Boatshow, så finns vi även med på Allt på sjön i Stockholm en vecka senare. Välkommna!

Marstrands boatshow börjar om

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Publicerat 2018-07-28