Havstenssunds Bistro & Deli - Ny servering i Havstenssund

 

Från 2022 drivs serveringen på bryggan i helt ny regi under namnet Havstenssunds Bistro & Deli.

Ägarna presenterar sig:

Vi som driver Havstenssund Bistro & Deli heter Linda Berger och Nicklas Sandberg och har tidigare drivit Havets hus Bistro & Cafe i Lysekil i 10 års tid.

Linda är från Stockholm där jag arbetat på Lisa Elmqvist fisk & skaldjur i Östermalmshallen i 15 år. Nicklas är från Lysekil och har varit yrkesfiskare (främst havskräftor, räkor & hummer ) under 12 års tid. Så självklart brinner vi för fisk, skaldjur & god mat!  Vi har som ambition att göra Havstenssund Bistro & Deli till en mysig plats där man kan njuta av god mat och dryck på bryggan eller på den stora altanen en trappa upp med utsikt över båt trafiken några få meter nedanför!  Vi kommer erbjuda både varma & kalla rätter samt dryck med eller utan styrka. I Delin kommer Ni även att finna massor av andra goda delikatesser! 

Skulle Ni sedan vilja åka på en mysig tur på havet så har ni möjlighet och boka vår Targa 44 som heter Sea4fun. Med Nicklas som kapten utlovas en oförglömlig stund på havet - Mitt i världens vackraste skärgård!

Vi ser framemot en fantastisk sommar på bryggan i Havstenssund och hoppas på Ert besök.

Ännu inte hur länge det kommer att finnas något underlag att hålla öppet efter högsäsongen, men vi siktar fram mot september så får vi se hur det går. Ring ock kolla våra öppet tider med oss

Välkomna
Linda & Nicklas ”
tel: 0708 726666

 

 

 

GBM Marin har inget med driften av serveringen att göra, utan vi kommer även i framtiden helt ägna oss åt det vi istället kan!  Att leverera de båtarna, tillbehören och ge den servicen som våra kunder förväntar sig att få.
Hela personalen på GBM Marin hälsar Linda och Nicklas välkomna och önskar dom lycka till med nya satsningen. Vi hoppas alla på många trevliga stunder på bryggan i sommar och i framtiden.

Publicerat 2022-06-07