Vi behöver stärka vårt serviceteam.

Gillar du båtar och marinteknik ?

GBM Marin ligger i Havstensund och är ett av landets mest rutinerade båtföretag med 75 år i branschen. Vi är en fullserviceanläggning som täcker in det allra mesta som gäller båtar och båtliv. Vi erbjuder en komplett tillbehörsbutik, sjömack, auktoriserad serviceverkstad samt vinterupplag inom- och utomhus och inte minst försäljning av ett brett utbud av nya och begagnade båtar från marknadsledande varumärken.

Mer info om GBM finner du på vår hemsida www.gbm.se

Då vi har haft en stark tillväxt de senaste åren så söker vi nu förstärkning till vår serviceverkstad i Havstenssund.
Vi söker en serviceperson med erfarenhet från marinbranschen, med kunskap inom utombords och inombords motorer samt marinelektronik.

Arbetsuppgifterna består bl.a. av service, felsökning, reparation och renovering  i huvudsak av  utombordsmotorer men här ser vi en stor fördel om du har kunskap även inom inombordare .Du kommer även få jobba med montering av motorer, tillbehör och elektronik i nya och begagnade båtar. Provkörning av båtar i sjön samt upptagning /sjösättning, tvätt och rekond.

Du bör ha goda kunskaper i svenska, samt grundläggande i engelska.  Att du har ett stort intresse för teknik och teknisk utrustning ser vi som en självklarhet. Du behöver ha körkort, minst B klass.

Vi kommer även lägga stor vikt i att du platsar in i vårt befintliga team och att du ser möjligheterna i branschen och är beredd att vara med och bidra till företagets fortsatta utveckling.

Tjänsten startar omgående och kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag .

Skicka in din ansökan till service@gbm.se

Har du frågor om tjänsten kan du maila ovan eller kontakta Malin, vår kundkoordinator på 0525-19965

Publicerat 2020-10-10