Grandezza Yacht Club Sweden 

 Efter önskemål startar vi nu en Facebookgrupp enbart avsedd för ägare av Grandezza båtar .  
Vår avsikt är att man inom denna gruppen skall ha möjlighet att dela med sig av sina egna erfarenheter till andra Grandezza ägare. Komma med förslag om hur framtida modeller bör utformas och kanske förändras. Eller varför inte ge förslag på trevliga utflyktsmål och resrutter till andra likasinnade, eller kanske vi skall samordna Grandezza träffar i lämpliga hamnar runt om vår vackra kust.
Få förhandsinfo om kommande Grandezza modeller.  VIP inbjudningar på t.ex båtutställningar  eller kanske ett varvsbesök för att se hur båtarna byggs är tankar som finns och kan utvecklas. 


Gruppen är sluten och vi kommer utveckla sidan i den riktning som medlemmarna själva har önskemål om. Vårt enda krav är att man är ägare av en Grandezza av någon modell, och att vi alla ”håller en god och trevlig ton” i våra kommentarer. I så fall tror vi detta kommer att kunna bli en grupp till stor nytta och glädje för landets alla Grandezza besättningar. 

Hur kommer du med i gruppen?
Sök på:  Grandezza Yacht Club Sweden på Facebook och tryck sedan på ”Gå med i gruppen”

(OBS det finns även en sida som heter Grandezzaboats Sweden. Ni får naturligtvis även gå med där, men den är avsedd för de som inte har någon Grandezza – än!)

Och varför inte börja med att lägga upp lite sommarbilder från Era egna minnesvärda resor med båten redan nu!

Varmt välkomna

 

Publicerat 2019-03-31