Kanonstart på 2019 års båtsäsong!!

Årets inomhusmässor är nu avslutade och det blev en ordentlig rivstart av båt säsongen.  På fjolårets mässor hade vi försäljnings rekord,  men redan under Göteborgsmässans första del så överträffade vi detta.  Nu när även Allt för Sjön i Älvsjö avslutades i helgen så kan vi konstatera att intresset för båtar verkligen är på topp, och när det gäller våra Grandezza båtar är redan flera modeller slutsålda inför säsongen.

Det har varit några mycket trevliga dagar i våra montrar och vi som jobbat ber att få tacka för alla trivsamma besök från såväl nya som gamla trogna kunder. (Totalt närmare 57.000 besökare kom till Göteborg, och ca 65.000 i Älvsjö)
Ett ett extra stort tack också till alla Er som redan under mässorna valt att ge oss förtroendet att bli Er leverantör av ny båt inför 2019!  Vi lovar att göra allt vi kan för att Ni skall känna Er nöjda med det viktiga beslutet!!!

Alla båtmässor innebär en mycket stor satsning och långa förberedelser, och det är därför långt i från enbart säljarnas förtjänst att resultatet blir lyckat. Redan under oktober månad påbörjas förberedelserna med att få fram båtar, priser beställningar av utrustning samt monterytor mm. Sedan är det transporter, inflyttning samt monter byggnation under nästan en hel vecka. Sedan skall allt tillbaka till vårt lager igen.
Detta innebär att alla våra medarbetare på ett eller annat sätt blir inblandade i att slutresultatet av en mässa blir bra. Men det är ett erfaret gäng, och allt har gått mycket bra.

Så tack till hela GBM:s personal som bidragit till att årets mässor överträffat alla förväntningar!

 

JOHAN TORSTENSSON

Försäljning

BJÖRN LINDBOHM

Försäljning

ROLF HANSSON

VD
Publicerat 2019-03-11