Kanonstart på 2019 års båtsäsong!!

Nu är årets första båtmässa avslutad och vilken rivstart det blev för oss på GBM.  Fjolårets båtmässa innebar nytt försäljnings rekord för vår del men redan nu under mässdagarna så överträffade vi detta i år!. Vi har även har rekord antal skrivna offerter, och som vi inväntar svar på under kommande veckan

Det har varit några mycket positiva dagar i våra stora montrar och vi som jobbat i montern ber att få tacka för alla trevliga samtal och besök från såväl nya som gamla trogna kunder. (Totalt närmare 57.000 besökare kom till mässan)
Och naturligtvis ett extra stort tack till alla Er som redan under mässan valt att ge oss förtroendet att bli Er leverantör av ny båt inför 2019!  Vi lovar att göra allt vi kan för att Ni skall känna Er nöjda med det viktiga beslutet!!!

Alla båtmässor innebär en mycket stor satsning och långa förberedelser, och det är därför långt i från enbart säljarnas förtjänst att resultatet blir lyckat. Redan under oktober månad påbörjas förberedelserna med att få fram båtar, priser beställningar av utrustning samt monterytor mm. Sedan är det transporter, inflyttning samt monter byggnation under nästan en hel vecka. Sedan skall allt tillbaka till vårt lager igen.
Detta innebär att alla våra medarbetare på ett eller annat sätt blir inblandade i att slutresultatet av en mässa blir bra. Men det är ett erfaret gäng, och allt har gått mycket bra.

Så tack till hela GBM:s personal som bidragit till att årets mässa överträffat alla förväntningar!

Stort tack även till våra leverantörer som hela tiden ser till att hålla oss uppgraderade med nyheter och marknadsledande produkter. 

 

Publicerat 2019-02-11