Vem är vi?

GBM Marin ligger i Havstenssund och är ett av landets mest rutinerade båtföretag med över 75 år i branschen, med ca 15 medarbetare omsätter vi ca 120 milj.

Vår fullserviceanläggning täcker in det mesta som gäller båtliv. Vi erbjuder en butik med båttillbehör, kläder & presentartiklar. Sjömack, gästhamn & serviceverkstad med vinterupplag av flera hundra båtar. Och ett brett utbud av nya och begagnade båtar av marknadsledande varumärken såsom Grandezza, Buster, Finnmaster, Yamarin, Husky, HR och Yamaha.
GBM har genom åren haft en positiv utveckling och vi har ytterligare flera stora investeringar planerade i framtiden. Att investera är en förutsättning för att kunna bibehålla och vidareutveckla företaget inför kommande utmaningar att tillgodose våra kunders önskemål när det gäller att utöva båtliv.
Företaget ligger naturskönt helt invid farleden i Havstenssund i norra Bohuslän. Eller "Mitt i världens vackraste skärgård" som många av våra kunder väljer att kalla det.

Vi håller naturligtvis med om det! Mer info om GBM finner du på vår hemsida www.gbm.se

 

Vem söker vi?

Nu söker vi en ekonomiassistent med start under våren.
Tjänsten är på 100% varav ca. 80% är ekonomi och övrigt arbete med butik, kundmottagning och annan administration.
Vi söker dig med ekonomisk utbildning och gärna med några års erfarenhet, och även har goda datakunskaper och arbetat i ekonomisystem. Du har erfarenhet av självständigt arbete inom ekonomi, är ansvarstagande, flexibel och noggrann. Ett båtintresse är givetvis ett plus.

I tjänsten som ekonomiassistent hos oss är du en viktig del av ekonomiavdelningen. Arbetsuppgifterna är varierande och det finns stora möjligheter att utveckla rollen och dess innehåll beroende på den som söker.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
Löpande bokföring och avstämningar, Kund & Leverantörsreskontra, In & utbetalningar, Fakturering
Telefon och kundmottagning och andra administrativa arbetsuppgifter.
Övrigt arbete kan bestå av: hantering av varor som kläder, presentartiklar & båttillbehör. delaktig inköp & skyltning.

Det är viktigt att du platsar in i vårt befintliga team och att du ser möjligheterna i branschen, och vill vara med och bidra till såväl din egen och företagets fortsatta utveckling.
Tjänsten startar under våren och kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, så skicka in din ansökan snarast. till anna@gbm.se  tel 0525-19977

Publicerat 2021-02-15