Sensommarens första båtmässa

Boka in helgen 26-28 augusti för då är det åter flytande båtmässa på Marstrand. Efter ett längre uppehåll p.g.a. pandemi så är det äntligen dags att åter öppna upp bryggorna på Marstrand Boatshow -2022 igen.

GBM Marin är naturligtvis med som vanligt och vi stället ut de finska Grandezza båtar av modeller 25S,  28 OC,  34OC samt 37 CA.

Mycket välkomna skall ni vara att besöka oss och diskutera båtar inför säsongen 2023.  Den bästa sommaren på länge.!!

Tyvärr kommer vi inte att medverka på den flytande båtmässan i Gustavsberg veckan efter då det råder mycket stor brist på båtar och vi hinner tyvärr inte att få fram nya utställningsbåtar från varvet föränn i oktober när produktionen åter är i full gång. Vi har därför tagit beslutet om att enbart medverka på Marstrand MotorBoat show.
Därför är Ni extra välkomna till Marstrand för att se våra Grandezzor live. Senare under hösten kommer vi även att fylla upp vår stora utställningslokal i Havstenssund med visningsbåtar. Där kommer vi då att kunna visa upp hela serien av Grandezza. Men även våra andra varumärken såsom Finnmaster-Husky-Yamarin-Cross-HR-Buster samt Yamaha motorer.  Se foto längre ner på sidan. 

Trevlig stämning på bryggorna i Marstrand

Stort utbud av olika flytetyg av alla varianter

Grandezza 37 CA - 34 OC - 28 OC  &  25 S (Bilden från Eriksbergs Boat show -2022)

Bild från GBM:s utställningslokal i Havstenssund. Snart är den åter välfylld inför 2023

JOHAN TORSTENSSON

Försäljning

BJÖRN LINDBOHM

Försäljning

ROLF HANSSON

VD
Publicerat 2022-08-20