Tjänsten är tillsatt.!

Tjänsten är tillsatt! Tack till Er som visat intresse.

 

Arbetsuppgifterna är varierande och består bl.a. av service, reparationer samt renoveringar av motorer (inom- och utombordare), Montage av motorer, tillbehör och elektronik i nya och begagnade båtar samt rekond, upptagning, sjösättningar och provkörning av båtar i sjön.
Erfarenhet från marinbranschen är meriterande och då med tyngdpunkt på inom- och utombordsmotorer samt marinelektronik. Vi är auktoriserade på Yamaha och Mercury, så erfarenhet av dessa motorer är en klar merit.
Vi lägger stor vikt vid att du platsar in i vårt befintliga team och att du ser möjligheterna i branschen, och är beredd att vara med och bidra till företagets fortsatta utveckling.
Goda kunskaper i svenska, grundläggande kunskaper i engelska samt grundläggande data kunskaper är ett krav. Du behöver ha körkort, minst B klass

GBM Marin ligger i Havstensund och är ett av landets mest rutinerade båtföretag med 75 år i branschen. Vi är en fullserviceanläggning som täcker in det allra mesta som gäller båtar och båtliv. Vi erbjuder en komplett tillbehörsbutik, sjömack, auktoriserad serviceverkstad samt vinterupplag inom- och utomhus och inte minst ett brett utbud av nya och begagnade båtar från marknadsledande varumärken. Mer info om GBM finner du på vår hemsida www.gbm.se

Tjänsten startar omgående och kan tillsättas direkt innan ansökningstiden löpt ut , så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Skicka in din ansökan till service@gbm.se

Publicerat 2020-01-02