Snart öppnar åter Båtmässan i Göteborg

Sedan väntar ett antal mycket intensiva dagar på mässgolvet. Men en båtmässa är mycket mera än bara dessa 9 dagarna i början av februari.
På flera sätt är samtliga medarbetare på vårt företag engagerade under lång tid, vilket också är en förutsättning för att allt skall kunna fungera så bra som det gör!

Vi börjar redan under sommaren med beställningar av montrar, utrustning, transporter och planering ihop med våra leverantörer för att få fram alla båtar i tid, och inte minst se till att alla nyheter finns på plats.

Under hösten och vintern fortsätter alla förberedelserna och redan flera veckor innan det är dags för själva inflyttningen är det full fart på GBM, inte minst i våra verkstäder som har fullt upp med att montera motorer och förbereda allt mäss material.

En veckan innan premiären börjar inflyttningen vilket i sig är ett "under av logistik". Flera hundra utställare skall in i hallarna på bara några få dagar. Båtarna skall lastas av, montrar skall byggas, skyltar och belysning skall monteras. Som tur är har vi ett mycket erfaret mäss gäng på vår företag som nu har många års erfarenhet, och 5 minuter innan det är dags för premiären är allt komplett, putsat och klart.

Det är oerhört mycket jobb med en båtmässa, och det är också kostsamt att medverka. Men samtidigt är det en mycket trevligt start på den nya säsongen, då vi får tillfälle att träffa såväl nya och tidigare kunder. Och trots allt arbete och alla kostnader så avser vi att fortsätta att ställa ut och visa upp kommande års nyheter även i framtiden.
Det är svårt att tänka sig en bättre och trevligare start på en ny säsong. Se på bilderna hur det kan se ut innan mässan slår upp portarna.

GBM firar under 2020 sitt 75 års jubileum i båtbranschen, och företaget har medverkat på båtmässan sedan tidigt 60 tal.

Publicerat 2020-01-29