Välkommen på VIP visning hos GBM Marin

NU GÅR VI ÄNTLIGEN MOT LJUSARE TIDER IGEN!

Då tänker vi inte i första hand på sjunkande räntor och lägre inflation, vilket naturligtvis är glädjande. Nej det är dags något ännu viktigare för alla oss båt intresserade -Båtmässan i Göteborg!

Efter en kall höst och en snöig vinter längtar alla efter våren och sjösättningen och med den alla sköna stunder och upplevelser till havs.

Vi vill därför hälsa Er välkomna på en VIP visning och smygtitt på 2024 års upplaga av mässan i Göteborg kvällen den 2 februari. Vi ser Er naturligtvis gärna i vår Grandezza monter där vi bjuder på något att dricka och där Ni kan träffa och mingla med andra likasinnade båt vänner.

Vi visar i år ett stort antal båtmodeller från Grandezza, Yamarin, Buster, Cross samt Yamaha motorer i en totalt 600 kv. meter stor monter.

GBM Marins personal finner du i två stora montrar mitt i B hallen:
Grandezza bryggan i monter B04:14
Yamarin, Buster & Cross med Yamaha motorer i monter B04:24

HUR FÅR JAG MINA VIP BILJETTER?

För att Ni skall slippa stå och vänta vid mässan entré så föreslår vi att Ni printar ut Er egen biljett innan ni kommer till mässan. På så sätt kommer Ni in mycket snabbare. Ha därför Era bjud koder redo som vi sände i mailet  klicka på länken och följ instruktionerna

Om det är så att Ni är förhindrade att komma på VIP kvällen, så gäller dessa biljetterna även för någon annan dag under mässperioden.

ETT STORT SORTIMENT

GBM Marin har ett stort sortiment av välkända varumärken på programmet och allt går av praktiska orsaker inte att ta med till mässan. Men om det är något Ni saknar, eller om Ni önskar få enskild visning så är Ni även välkommen till vår stora visningshall i Havstenssund där utbudet är ännu mycket större. Läs mera här.
Hoppas vi ses på mässan

JOHAN TORSTENSSON

Försäljning

BJÖRN LINDBOHM

Försäljning

ROLF HANSSON

VD