Tack för ett fantastiskt 2021 - Nu startar säsongen 2022.

Vilken otroligt båt år det blev 2021.!

En stor ökad försäljning som tyvärr även kantats av stora leveransproblem.  Men trots allt så lyckandes vi lösa allt till sist, något som vi har våra kunniga medarbetare att tacka för.

Vi lyckades så bra att vi blev utsedda av försäkringsbolaget Svedea såsom Årets marinhandlare 2021 i Sverige. (Undersökningen gjordes bland nya och tidigare båtägare - Tack för Ert fantastiska betyg!!!)

Nu startar vi 2022:s säsong då det kommer det att hända ännu mera hos GBM. Då inviger "på riktigt" vår nya stora visningshall, vi fortsätter att renovera våra försäljningslokaler vid sjökanten i Havstenssund och det finns planer för mycket mera- Detta återkommer vi till under året.

På grund av det rådande covidläget så har årets planerade båtmässa i Göteborg ställts in. Ett tråkigt men klok beslut med tanke på riskerna som en mässa kunnat medföra för såväl kunder som våra egna medarbetare.  Vi kommer därför att planera för att köra några extra helger i vår helt nybyggda utställningshall där vi kommer att visa upp hela vårt stora båtprogram från Grandezza, Finnmaster, Husky, Buster, Yamarin, Cross och HR. Vi återkommer inom kort med mera info

Snart är det vår - och rätt var det är så är det sommar igen!

Publicerat 2022-01-07