Motorboat of the show - Grandezza 30 CA

Under den pågående båtmässan i Helsingfors utnämndes den helt nya Grandezza 30 CA till vinnare av motorboat of the show. Juryns motivering var att den nya Grandezza 30 CA erbjuder ett bekvämt boende för fyra personer även för längre semester resor.

Vi tackar för utmärkelsen som ytterligare förstärker alla de goda omdömen båten redan fått av såväl fackpress som av köpare vid världs premiären i Dusseldorf i början av året.

Den 9 mars är det så dags att för första gången visa upp båten för den svenska publiken. Detta sker på båtmässan i Stockholm där vi naturligtvis även har med samtliga övriga modeller av våra Grandezzor.

 

De stilrena och funktionella utrymmena, de stora glaspartiet i sittbrunnen, och en väl tilltagen ståhöjd samt en välgenomtänkt utrustningsnivå som ger god komfort. Den moderna dieselmotorn som ger god bränsleekonomi. Flera extra ordinära lösningar såsom bakdörrar öppnas i hela sin bredd, och "saxbädden" i fören som ytterligare förbättrar användbarheten. Var ytterligare omdömen från den finska juryn.
Och inte minst den nu så välkända "Grandezza soffan" i aktern som blivit något av ett kännetecken för Grandezzorna. (GBMs kommentar)

Den finska försäljningschefen från varvet och Grandezzas återförsäljare i Finland visa stolt upp utmärkelsen

Publicerat 2023-02-15