Snart vår och äntligen dags för båtmässorna

Efter två år av inställda båtmässor runt om i världen så är det äntligen dags!  Nedan följer en lista på vilka inomhus mässor som GBM Marin planerat att medverka på under säsongen 2023.

 

Dusseldorf 21-29 januari

Först ut blir Düsseldorf, världens största inomhus mässa som pågår 21-29 januari 2023.
Här kan se i stort sett allt i båtväg från den minsta jolle till de största yachterna. GBM Marin kommer att finnas på plats i Grandezzas egna monter under tiden 21-23 januari (Men under övriga tider finns det svensk talade personal på plats och visar upp båtarna) Vi kommer att ha med Grandezza 37 CA - 34 OC - 28 OC samt även 25 S.
Dessutom kan vi stolt meddela att vi kommer att kunna visa upp en helt ny modell: Grandezza 30 som kommer att få sin världs premiär på mässan. Tyvärr får vi inte avslöja flera detaljer innan båten haft sin premiär. Men att det blir bra, det kan vi redan nu avslöja!

Göteborg 4 - 12 februari

Det kanske första verkliga vårtecknet för många båtägare är när båtmässan i Göteborg öppnar sina portar vilket i år sker 4 - 12 februari 2023. Boka in detta datum redan nu! GBM Marin är med som vanligt och visar båtar från Grandezza, Yamarin, Cross, Finnmaster och Husky samt Yamaha motorer av 2023 års modeller.

 

Stockholm/Älvsjö 9-12 & 16-19 mars

Även båtmässan i Älvsjö har haft två års uppehåll på grund av att pandemin satt stopp för mässår. Nu är det dock dags igen med lite förändrade öppet tider: Mässan kommer att börja en dag tidigare dvs, redan på torsdag 9 mars med kvälls öppet helt till kl 21.00 och sedan hålla öppet fram till söndagen 12 mars. Stängt under måndag-tisdag-onsdag för att åter öppna 16 mars -19 mars.

GBM Marin finns på plats med Grandezza 25S - 28 OC-34 OC samt 37 CA. Det kommer även att bli en Sverige premiär för en helt ny Grandezza modell som kommer att komma i två olika utföranden. Grandezza 30 CA samt OC.
Världspremiär fick den i  Dusseldorf den 21 januari.

Eriksbergs Boatshow 14-16 april

Upplev båtlivet i dess riktiga miljö

I samband med Göteborgs 400-årsjubileum lanserades Eriksberg Boat Show – en flytande båtmässa mitt i Eriksbergs anrika varvsområde. Med bockkranen som inramning och Älvsborgsbron som fond bjuds du in till så mycket mer än en vanlig mässa. Det är en möjlighet för dig att upptäcka båtlivet i sin rätta miljö, samtidigt som du får uppleva Göteborgs Hamn från sin rätta sida. Med segel- och motorbåtar från många olika utställare och en uppsjö av tillbehör och utrustning är det här en mötesplats för varje sann båtmänniska. Du får en möjlighet att närvara i en exklusiv regatta av stora och små varumärken. Att mässan dessutom går av stapeln i april är perfekt timing, med lagom distans till när båtsäsongen drar igång på allvar. Mässan arrangeras av Eriksberg Boat Show AB.

GBM Marin är med och visar upp hela Grandezza programmet

Flytande mässorna Marstrand och Gustavsberg.

GBM Marin kommer troligen att delta även på några av de flytande båtmässorna under sen sommaren. Mera info om detta kommer senare.

 

Våra utställningshallar är fyllda

GBM Marin medverkar på ett flertal mässor per säsong men vi har tyvärr ingen möjlighet att visa upp allt vi har på vårt sortiment. Därför hälsar vi Er välkomna till vår utställning i Havstenssund där utbudet är än mera komplett. Ta en kontakt med någon av våra säljare, så ordnar vi en egen visning.

En riktig båtfirma skall ligga vid havet!

Det har vi alltid hävdat och själva gjort helt sedan 1945!
Att kunna provköra en båt i dess rätta miljö anser vi vara viktigt, och att vi sedan kan leverera båten till ägaren från egen service brygga efter en ordentlig genomgång känner vi  som en stor trygghet för att kunden skall kunna få den rätta känslan för båtlivet redan från start.

Välkommen till GBM Marin - Mitt i världens vackraste skärgård

Kontakta våra säljare

JOHAN TORSTENSSON

Försäljning

BJÖRN LINDBOHM

Försäljning

ROLF HANSSON

VD
Publicerat 2023-01-20