Välkommen tillbaka Fredrik Vallström.

Fredrik började tidigt sin yrkesbana inom båt branschen hos GBM Marin. Först på som tekniker på vår serviceverkstad, och senare även i vår butik jobbet bestod av serva våra kunder men även vår verkstad med tillbehör och reservdelar. Efter ett antal år ansåg Fredrik att han ville prova på att starta en egen verksamhet, och då inom område som intresserade honom som mest. Vilket var att jobba med plastkonstruktioner och monteringar av tekniskt avancerad utrustning inom el och elektronik.
Nu har Fredrik efter flera år som egenföretagare valt att åter ansluta sig oss på GBM Marin, och vi hälsar honom därför åter välkommen till vårt team.

Vi är på GBM övertygade om att vi måste satsa på fortsatt utveckling.  Eftersom försäljningen av båtarna med en allt mera teknisk avancerad utrustning ombord  kräver att vi fortsätter att knyta personer och kunskap till oss så att vi kan fortsätta att hålla den service nivå som kunderna förväntar sig.

Vi är övertygade om att Fredrik kommer att vara en viktigt del i vår framtida verksamhet och hans kunskaper kompletterar väl våra redan mycket kunniga medarbetare inom vår servicesida.

 

Publicerat 2021-11-02