Välkommen till säsongen 2021

2020 var ett historiskt bra år för GBM, och aldrig någonsin tidigare har vi varit i närheten av den försäljningen som under den säsongen vi nyligen avslutat.  Vi kan med stolthet konstatera att fler kunder än någonsin tidigare givit oss sitt fulla förtroende att vara leverantör av marin fritid.  Ett förtroende som vi tackar Er alla för,  och som vi lovar att vi skall förvalta och fortsätta utveckla på bästa sätt.

För att vi även i fortsättning kunna vara i framkant så kommer  GBM att fortsätta göra stora investeringar i verksamheten under 2021. Flera är redan beslutade och ytterligare är på gång under året som kommer. Vi kommer under året hålla Er uppdaterade på som komma skall på såväl vår hemsida som övriga sociala medier.

 

Våren hos GBM Marin

Normalt sett så startar vi alltid upp den nya säsongen med två stora båtmässor, men p.g.a. rådande omständigheter så kommer dessa inte att bli av. Därför kommer vi redan nu att erbjuda enskilda visningar av båtar i Havstenssund. Och lite längre fram kommer vi även att sjösätta våra , Grandezza båtar för provkörning, och lite längre fram 1 maj blir det en stor provkörningshelg med många flera båtar i sjön av samtliga våra fabrikat.

Våra normala öppettider är : Måndag - fredag 9.00 - 17.00

Efter avtal bokar vi tid för enskild visning. ring i så fall 0525-19960 och avtala.
(Kan även vara kvällar och helger)

Från april har vi öppet även lördagar 10.00-14.00

Påsköppet med provkörning 

Eriksbergs Boatshow, Göteborg   OBS! Inställd

Lokal båtmässa vid  Grebbestadsbryggan  23-24-25 april

Stor provkörnings helg 1 maj helgen

Extra öppet under himmelsfärds helgen.

Grandezza Yacht Club träff 15-16-17 juli

Reserverar oss mot ev ändringar som kan komma att ske p.g.a. ändrade restriktioner mm.

 

Publicerat 2021-01-26