Äntligen vår

Årets första riktiga vårtecken - Båtmässan i Göteborg är tillbaka!

Det är inte bara båtägare som längtar till vår och sjösättning, det gör även vi som har båtlivet som vårt yrke. Nu känns det därför extra trevligt att hälsa Er välkomna på 2023 års upplaga av Båtmässan i Göteborg.  Vi kommer att ha med ett stort antal båtar från Grandezza, Finnmaster, Yamarin, Husky, Cross av 2023 års modeller samt Yamaha motorer. (Vem vet det kanske blir några nyheter?)

GBM Marins personal finner du i tre olika montrar:
Grandezza bryggan i monter B04:20
Yamarin & Cross i monter B08:22
Finnmaster och Husky i monter B04:14.
Samtliga montrar ligger bredvid varann så det är inga problem att hitta vår personal

HUR FÅR JAG MINA BILJETTER?

För att Ni skall slippa stå i kö vid mässan entré så föreslår vi att Ni printar ut Er egen biljett innan ni kommer till mässan. På så sätt kommer Ni in mycket snabbare. Ha därför Era bjud koder redo, klicka på länken och följ instruktionerna

Fyll i antal under "bjudkoder" och följ stegen.

För snart är det vår, och rätt var det är så är det sommar igen.

OMFATTANDE SORTIMENT

GBM Marin har ett stort sortiment av välkända varumärken på programmet och alla går av praktiska orsaker inte att få med till Båtmässan. Men om det är något Ni saknar, eller om Ni önskar få en enskild visning så är Ni även välkommen till vår nya stora visningshall i Havstenssund där utbudet är ännu större. Läs mera här.
Under de intensiva mässperioderna på senvintern är det dock viktigt att Ni först tar kontakt med vår sälj personal nedan och avtalar tid så personal finns på plats.

Hoppas vi ses på mässan 4 - 12 februari 2023

 

JOHAN TORSTENSSON

Försäljning

BJÖRN LINDBOHM

Försäljning

ROLF HANSSON

VD
Publicerat 2020-12-29