Smyg titt och VIP kväll

Vi har nu nöjet att få bjuda in alla våra Grandezza kunder, såväl nuvarande ägare som nya kunder till en förhandstitt och VIP träff på båtmässan i Göteborg. Detta brukar bli en trevlig kväll där Ni under några timmar får möjlighet att få se hela båtmässan innan den officiellt öppnar dagen efter.

Sedan hoppas även att få se Er på Grandezza bryggan i monter B04:20 för något att dricka (med eller utan styrka) och en stunds minglade med nya och tidigare bekanta båtvänner.
VIP kvällen börjar kl 16.00 och pågår till kl 21.00 fredagen den 3 februari 2023. Mässan öppnar sedan för allmänheten lördagen den 4:e och pågår till den 12 februari

OBS VIKTIGT SE NEDAN!!

Vi har börjat skicka ut inbjudningar från vårt kundregister till nya kunder och nuvarande Grandezza ägare. MEN vi har under året bytt ut hela vårt datasystem och p.g.a. nya GDPR lagar får vi inte ta med allas tidigare adressuppgifter så kan det tyvärr bli så att några inte får sin inbjudan via mail!.
Om Ni inte får någon inbjudan inom kort och vill komma på VIP kvällen, så ber vi Er att Ni sända oss ett mail på info@gbm.se och tala om vem och hur hur många som önskar komma så skickar vi inbjudan snarast. 

Boka 3 februari redan nu så ses vi på bryggan, välkomna på en trevlig båtkväll

 

Övriga båtvisningar och mässor under året

Om Ni inte har möjlighet att komma till Göteborg så kommer vi att medverka på flera andra mässor under året. Läs mera om mässor här.
Sedan har vi även möjlighet att ordna en enskild visning i våra utställningshallar i Havstenssund som nu åter står välfyllda.

 

JOHAN TORSTENSSON

Försäljning

BJÖRN LINDBOHM

Försäljning

ROLF HANSSON

VD
Publicerat 2020-12-29